Verçenik Petran Yolcusu

Verçenik Petran Yolcusu
Verçenik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulubü (VDDK) 14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla düzenlemiş olduğu etkinlikte sevgilileri lazbord'da kaydıracak!

Takvim yaprakları 14 Şubat'ı gösterdiğinde gerek Rize'de gerek Türkiye'de ve gerekse Dünyada birçok etkinlikler düzenlenmektedir. Rize'mizde bu etkinlikleri farklı kılmak isteyen doğa sporları kulüplerimiz hafta sonunu doyasıya yaşamanın ve katılımcılarına yaşatmanın peşinde...

Bu amaçla Verçenik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulubü (VDDK), sevginin, aşkın ölümsüzleştirildiği bir günde İkizdere ilçemize bağlı PETRAN Yaylası'nın 1800 rakımlı bembeyaz tepesinde yemyeşil çam ormanlarına kuş bakışı baktığınız, Kabahor ve Meles Yaylalarının rahatça göründüğü kayağın babası olan LAZBORD (tahta kayaklarla)'la günübirlik bir tatil yapmak, sevgisini gökyüzüne haykırmak, beyazlarla kaplı zirveye  yazmak isteyenleri Petran Yaylası Yürüyüşü'ne davet ediyor. 

Faaliyet hakkında geniş bilgi ve rezervasyon için : VDDK Yönetim Kurulu Üyesi Osman Kotil'i (GSM: 0532 643 43 21)  arayabilirsiniz.