Verçenik'ten Dört 4'lük Gece

Verçenik'ten Dört 4'lük Gece
Verçenik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulubü, üyelerine unutulmayacak bir program eşliğinde doyumsuz bir gece yaşattı.

olay53 haber muhabirimiz  İbrahim Köroğlu'nun da üyesi olduğu Verçenik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulubü bu akşam Öğretmen Evi'nde "3. Dayanışma ve Kaynaşma Yemeği" adı altında eğlence gecesi düzenledi.

Akşam saatlerinde başlayıp gece geç saatlere kadar devam eden programda katılımcılar muhteşem bir gecenin keyfini çıkarırken geceye Verçenik Dağcılık ve Doğa Spor Kulubü Üyeleriyle birlikte davetliler katıldı.

rize-vercenik-dagcilik-ve-doga-sporlari-kulubu-eglence-yemegi-2.jpg

rize-vercenik-dagcilik-ve-doga-sporlari-kulubu-eglence-yemegi-1.jpg

Verçenik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulubü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Abdullah'ın sunuculuğunu üstlendiği gecede slayt gösterisiyle başlayan yemekli ve eğlenceli programda bir de mini çekiliş yapıldı.

Dayanışma ve kaynaşma programında kısa bir konuşma yapan başkan Emin Ali Kalcıoğlu, "2005 yılında kurulan ve 6 yıllık bir emek karşılığında bugünlere kadar gelen kulubümüz sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Bugüne kadar kulubümüzden desteklerini esirgemeyen bütün herkese teşekkür ediyorum" dedi.

emin-ali-kalcioglu.20111210020219.jpg

Başkan Kalcıoğlu konuşmasında kulubün yapmış olduğu faaliyetlerden kısaca bahsettikten sonra "VDDK olarak Rize'ye sosyal, kültürel, sportif faaliyetler altında şehrimizi ve ülkemizi tanımayan arkadaşlarımıza hem ülkemizin birbirinden güzel bölgelerini tanıtmanın hemde dağcılık sporunu sevdirmenin yanısıra faaliyetlerimizde farkındalık yaratarak çevre bilincini, paylaşmayı onlara aşılamaya çalışıyoruz. Bundan dolayı dağcılık sporu denince akla sadece dağlara tırmanan kişiler gelmemeli. Biz kulüp olarak dağcılık sporunun yanısıra raftingte, arama kurtarma çalışmalarında, halk oyunlarında aktif olarak rol alıyoruz. Bu spor dallarında Rize'mizin gittikçe adını ülke gündemine taşıması bizleri mutlu kılıyor. Bu anlamda Rize Üniversitesi Rektörü Sayın Hocamız Prof. Dr. Arif Yılmaz Beyle üniversite çatısı altında rafting ve dağcılık kuluplerinin kurulması için bir görüşme yaparak ilimizde etkin olan bu spor kollarına üniversitemizin de destek vermesini isteyeceğiz." diye konuştu.

Programda Savaş Rakıcı'nın seslendirdiği birbirinden güzel eserler eşliğinde horonla beraber çeşitli oyunlar oynayan katılımcılar hoş dakikalar yaşarken, kulüp üyelerinden Mehtap Işık'ın türkü şovuyla eğlence devam etti. Rıza Aslan'ın armonikasıyla kulakları dinlendirici hoş çalgısıyla süregelen programda kemençe eşliğinde seslendirdiği eserlerle coşkuya coşku katan isim Selahattin Tüylüoğlu oldu. Tüylüoğlu'ndan sonra ise kapanışı Ney dinletisiyle Verçenik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulubü Başkanı Dağ Antrenörü Emin Ali Kalcıoğlu yaptı.

rize-vercenik-dagcilik-ve-doga-sporlari-kulubu-eglence-yemegi-3.jpg

rize-vercenik-dagcilik-ve-doga-sporlari-kulubu-eglence-yemegi-4.jpg

rize-vercenik-dagcilik-ve-doga-sporlari-kulubu-eglence-yemegi-5.jpg

PROGRAMDAN FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...