Volo Türkiye Şampiyonasında, Türkiye Üçüncülüğü Rize’nin Oldu

Volo Türkiye Şampiyonasında, Türkiye Üçüncülüğü Rize’nin Oldu
Türkiye’nin çeşitli illerinden yaklaşık 200 sporcunun mücadele verdiği Türkiye VOLO Şampiyonasında Rize Gençlik Spor Kulübü Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye’nin çeşitli illerinden yaklaşık 200 sporcunun mücadele verdiği Türkiye VOLO Şampiyonası, 25-27 Nisan tarihleri arasında Antalya Kemer'de yapıldı. Şampiyonada Erkekler Geleneksel Çitler dalında Rize Gençlik Spor Kulübü Türkiye üçüncüsü oldu.

Bocce Antrenörü Handan Sümer, açıklamasında sporcularının çok başarılı bir şampiyona geçirdiklerini belirterek, özellikle desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanı Cafer Küçükmustafa’ya ve İl Müdürü Mustafa Çelik’e teşekkür etti.

volo-turkiye-sampiyonasinda,-turkiye-ucunculugu-rize’nin-oldu-1.jpg

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ise “Gençlikspor Kulübü olarak alınan Türkiye 3.'lüğü bizleri gururlandırmıştır. Sporcularımız ve antrenörlerimizi vermiş oldukları emeklerinden ve gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik ediyorum. Gençlikspor Kulübü sporcularıma inancım sonuna kadar devam ediyor ve bu anlamda Haziran ayında Antalya’da ve Artvin ilinde yapılacak olan Şampiyonlarda da aynı başarıyı yakalayacaklar” dedi.

Türkiye’nin çeşitli illerinden yaklaşık 200 sporcunun mücadele verdiği Türkiye VOLO Şampiyonası’nda birinci Birkan Tülek - Yılmaz Duran, ikinci Caner Makara - Mehmet Karataş, üçüncü ise İsmail Meşedalı - Şaban Taşkın Türkiye 3. Rize GençlikSpor Kulübü oldu.

volo-turkiye-sampiyonasinda,-turkiye-ucunculugu-rize’nin-oldu-2.jpg