Yağmur İlk Defa Mutlu Etti

Yağmur İlk Defa Mutlu Etti
Karadeniz’in incisi “Yağmur’un Başkenti Rize”de adı gibi yağmurlu bir günde dünyaya gelen “Yağmur” bebek Kadıoğlu ailesini mutlu etti.

3 yıl önce Ömer Faruk isimli bir erkek çocukla ilk defa annelik ve babalık duygusunu ve mutluluğunu yaşayan çift bu kez bir kız çocuğuyla ikinci kez aynı heyecanı ve sevinci yaşadı.

Rize Belediyesi Basın Yayın Servisinin sevilen ve başarılı personellerinden, meslektaşımız İsmail Kadıoğlu, bugün ikinci defa Baba olmanın sevincini yaşadı. Nurhayat – İsmail Kadıoğlu çiftinin “ Yağmur” ismini verdikleri kız çocuğu dünyaya geldi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dünyaya gözlerini açan “Yağmur” bebeğe aramıza “hoş geldin” diyoruz; Meslektaşımız İsmail Kadıoğlu ve eşi Nurhayat Kadıoğlu’nu olay53 camiası olarak tebrik ediyoruz.

Öte yandan doğacak kız çocuklarına Mina veya Hazal ismini vermeyi düşünen Kadıoğlu ailesinin Rahmet ve Bereket anlamını taşıyan “Yağmur” ismini bugün Rize’de yağan şiddetli yağıştan etkilenerek verdikleri öğrenildi.

kamera-3.jpg