Yangın: İlk Tercihimiz Şevki Tonyalı'dır

Yangın: İlk Tercihimiz Şevki Tonyalı'dır
Pazarspor Kulubü Başkanı Hüseyin Yangın, Teknik Di,rektör konusunda ilk tercihlerinin Pazarspor'a şampiyonluk yaşatan Şevki Tonyalı olacağını açıkladı.

Pazarspor Kulubü Başkanı Hüseyin Yangın, sitemizde dün yer alan "Pazarspor'da Tonyalı ile Yollar Ayrılıyor" haberinden sonra Ardeşen merkezli yayın yapan Gelişim TV'nin sorularını cevaplandırdı. Başkan Yangın, şartların uyması halinde 2. Ligde de Şevki Tonyalı ile devam etmek istediklerini açıkladı.

Teknik direktörlük konusunda şuanda hiçbir isimle görüşme halinde olmadıklarını ve Şevki Tonyalı ile devam etmek istediklerini belirterek “Şuanda bu yönde bir gelişme yok. Ne Mehmet Ali Karaca ile ne de bir başka isimle görüştük. Yönetim kurulu ile yapacağımız ilk toplantıda doğaldır ki, teknik direktör konusunda ilk teklifimizi Şevki Tonyalı’ya yapacağız. Böyle bir başarıyı bize tattırdığı için 2. Ligde de bizim hocamız olsun isteriz. Şartlarımız uyarsa, oluşturacağımız kadro konusunda anlaşabilirsek ilk tercimiz Şevki Tonyalı’dır. Şuanda ne teknik direktörlük konusunda başka bir isimle görüşme gibi bir gündemimiz yoktur. Olacağını da düşünmüyorum.” İfadelerini kullandı.

Haber: Mustafa Özyanık / Gelişim TV

İLGİLİ HABERİMİZ

Pazarspor'da Tonyalı ile Yollar Ayrılıyor