Yarının Müdür Adayları Müdür Yıldırım'ı Ziyaret Etti

Yarının Müdür Adayları Müdür Yıldırım'ı Ziyaret Etti
Rizeli minik öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım'ın koltuğuna göz koydu!

Şahika Eğitim Kurumlarına bağlı Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında bazı minik öğrenciler Yıldırım'a "Bizde büyüyünce sizin gibi müdür olmak istiyoruz."  d edi.

Okul Müdürü Fikri Kılınç ve okul öğretmenlerinden Hüseyin Baş eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım’a çiçek verdi. Yıldırım, öğrencilerin bu jestine karşılık kendilerine fındık ikram etti. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Yıldırım, daha sonra öğrencilerle toplu fotoğraf çektirdi.

sahikali-ogrencilerden-yildirim’a-ziyaret-3.20130919192456.jpg

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Yıldırım, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin şahsımı ziyaretinden büyük memnuniyet duydum. Onların eğitiminde büyük pay sahibi olan değerli öğretmenlerine teşekkür ediyor, öğrencilerimize eğitim hayatında başarılar diliyorum.” dedi.

Okul Müdürü Fikri Kılınç ise, Okullarının Rize’nin eğitiminde vizyon sahibi bir kurum olduğunu, ilin eğitim çıtasını daha da ileriye taşıyabilmek adına gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

sahikali-ogrencilerden-yildirim’a-ziyaret-2.20130919192509.jpg

sahikali-ogrencilerden-yildirim’a-ziyaret-1.20130919192524.jpg