Yarışmaya Rize Damgası

Yarışmaya Rize Damgası
Milli Eğitim Bakanlığınca Mesleki Eğitim Kurumları arasında düzenlenen Proje Tabanlı Beceri Yarışmalarına Rize Milli Eğitim damgasını vurdu.

Erzurum’da düzenlenen grup yarışmalarında Rize Sağlık Meslek Lisesi ve Hasan  Kemal YARDIMCI E.M.Lisesinin ardından bir birincilikte Rize Merkez Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden geldi. 

Erzurum'da düzenlenen Proje  Tabanlı Beceri Yarışması Bölge Finaline, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Sabri ŞEN başkanlığında Danışman öğretmen Sultan MOLLAMERDOĞLU ve yarışmacı öğrenciler Nurcan KATMER ve Sevil KARADAVUT'tan oluşan bir ekiple katılan
Rize Merkez Halk Eğitim Merkezi ekibi, Moda tasarımı alanında rakibi olan  12 ili geride bırakarak 80,38 puanla bölge birinciliğini kazandı.                                                                                                             rize.20100305191433..jpg
Tüm projeler arasında en yüksek ikinci puanı alan Rize Halk Eğitim Merkezi ekibi  yarışmanın en çok ilgi gören standını da  hazırlayıp izleyicilerden büyük bir ilgi gördü. 

beceri.jpg

Yarışma esnasında  jüri üyelerinin övgülerini de alan Rize Halk Eğitim ekibi  21/26 Mart 2010 tarihleri arasında Ankara'da Türkiye birinciliği için yarışacak .