Yaz Spor Şenlikleri Kayıtları Başladı

Yaz Spor Şenlikleri Kayıtları Başladı
Çay ve Yaz Sporları Şenliği'nin başvuruları Tuzcuoğlu Memişağa Parkında kurulan stant'ta devam ediyor.

Bu yıl 5.'si düzenlenen, 16 - 25 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Çay ve Yaz Sporları Şenliği kayıtları Rize Belediyesi tarafından kurulan stant'ta başladı. Kısa süre önce minikler futbol turnuvasıyla start alan Çay ve Yaz Sporları Şenliği'nin yarışma ve konser kısmı 16 - 25 Ağustosta başlıyor.

Önceki yıllara göre bu yıl daha geliştirilmiş olan Şenlikler çerçevesinde Rizeliler ödüllü yarışmalara katılacak ve her akşam farklı bir sanatçı ile eğlencenin tadını çıkartacak. Su sporları ve kara sporlarından oluşan ödüllü yarışmalarda dereceye girenlere Rize Belediyesi tarafından ödüller verilecek. Şenlikler kapsamında; "Bilyeli araba yarışı, denizde halat çekme yarışı, denizde rafting,kano, streetball ( sokak basketbolu) yapay duvara tırmanma, yüzme yarışması, satranç turnuvası,yelkenli yarışması, çay demleme yarışması, minikler 3 tekerlekli bisiklet yarışması" gibi çeşitli yarışmalara yer verilecek. Çocukların unutulmadığı şenlikler kapsamında her gün 12/18 saatleri arasında sahil parkında çocuklar için ücretsiz şişme oyun parkı kurulacak. Gün içerisinde yarışmaların yapılacağı şenliklerde akşam 20.00'dan itibaren sahil parkı Çaykur karşısında oluşturulan konser alanında her akşam farklı bir sanatçı eşliğinde konserler düzenlenecek.

rizede-senlikler-icin-kayitlar-basladi-1.jpg

Şenlikler kapsamında açıklama yapan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı; Şehirler sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle markalaşır. Göreve geldiğimiz 2004 yılından itibaren ilimizin sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif anlamda gelişmesi için başarılı birçok organizasyon düzenledik. Sportif anlamda yapmış olduğumuz organizasyonlara gösterilen yoğun ilgi, katılım ve başarı bizleri daha büyük organizasyonlar yapmaya teşvik ediyor. Güzel Rize’mizin her sahada marka bir şehir olması için bizlere gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür ederim. Şimdiden tüm yarışmacılara başarılar dilerken, katılımcılara da iyi eğlenceler dilerim” dedi.

rizede-senlikler-icin-kayitlar-basladi.jpg