Yazıcı: “AK Parti’nin Siyasetinin Merkezinde Millet Var”

Yazıcı: “AK Parti’nin Siyasetinin Merkezinde Millet Var”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı ve AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Rize’de görev yapan kadın meclis üyeleri ve kadın muhtarlarla bir araya geldi.

Toplantıya Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyeleri Nuran Alim, Nurdoğan Yüzbaşıoğlu, AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin Rize’de görev yapan kadın meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Yazıcı: “85 milyona hitap eden projeci bir partiyiz ve siyasetimiz kapsayıcıdır”

Siyasette kadın yöneticilerin önemine değinerek bir konuşma gerçekleştiren Hayati Yazıcı, “AK Parti kuruluşundan günümüze bugün geldiği noktada hanım kardeşlerimizle genç kardeşlerimizle birlikte yürüyerek gelmiştir. AK Parti'nin hizmet ve faaliyetlerinde her zaman önceliği insandır. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' vasiyetini referans alarak çalışmalarımızı yürütüyoruz.  AK Parti'nin siyasetinin merkezinde millet var. Egemenlik, millete aittir. Egemenliğin millete ait olduğu söylemini laf olsun, diye değil inanarak içtenlikle ifade ediyoruz. Siyaset değerler üzerinden değil; siyasi partilerin ürettiği projeler üzerinde yapılır. Siyasete hep böyle baktık. Biz 85 milyona hitap eden projeci bir partiyiz ve siyasetimiz kapsayıcıdır. Milletin durduğu yerde duran bir partiyiz. 85 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, AK Parti'nin hedef kitlesidir. Hepsine hitap etmeli” dedi.

Toplantıda Türkiye'nin uzun yıllar gündeminin ilk sıralarında başörtüsü sorunu olduğunu bu konuyla alakalı çok kişinin mağdur edildiğini kaydeden Yazıcı, binlerce aile ve kadının başörtüsü zulmü nedeniyle mağdur olduğunu ve travmayaşadığını hatırlattı. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde dikleşmeden dik durarak süreci sabırla yönettiklerini ve 2013 yılında başörtüsü ile ilgili uygulamaları tamamen sonlandırdıklarını vurgulayan Yazıcı, yönetmelikte yer alan konuları da yürürlükten kaldırdıklarını vurguladı.

İl Başkanı İshak Alim “AK Parti gücünü teşkilatlarından alır”

Toplantıda bir selamlama konuşması gerçekleştiren İl Başkanı İshak Alim, “AK Parti gücünü teşkilatlarından alır. Bu teşkilatlarda hanım kardeşlerimizin rolü çok büyüktür. Bizim ulaşamadığımız yerlere kadın kolu teşkilatlarımız kapı kapısokak sokak dolaşarak ulaşıyor. İnandığımız değerler için mücadele veriyor. Buradan bir kez daha tüm kadın kolu teşkilatlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Yapmış oldukları çalışmalar takdire şayandır. Biz birlikte güçlüyüz dediğimizde gençlik kollarımız, kadın kollarımız, ilçe teşkilatlarımız sandık kurulu üyelerimize kadar taş taş üstüne koyan tüm teşkilat üyelerimizle bir bütünüz. Birimizin başarısı hepimizin  başarısıdır. AK Parti teşkilatları liderimizin öncülüğünde kadınlarımıza siyasette, toplumda gereken değeri vererek onları hak ettikleri en yüksek mevkilere gelmesinde öncü olmuştur. Yıllar önce baş örtüsünden dolayı okuma imkanı elinden alınan zulme maruz kalan Türkiye’den baş örtülü vali,hakim, subay, polis ve bunun gibi tüm meslek kollarında görevlerini icra eden fırsat eşitliği olan Türkiye’ye işte bunlar nasıl başarıldı. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu sayesinde. Kadınlarımız toplumun her alanında görevlerini özgürce icra etmelidir. Bugün burada meclis üyelerimizin dışında muhtarlarımızda var bu bizi çok mutlu ediyor gerçekten” dedi.

72fea8d8-d963-4345-862a-f5298357455d.jpeg4fde88fd-8bd3-43d7-b059-c19e9f95489a.jpegad4d2639-dbae-4ac9-b543-6d4fe9cfd391.jpeg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
30 Yorum