Yazıcı Rize'de konuştu: "Türk siyasetinin en temel sorunu, muhalefet sorunudur"

Yazıcı Rize'de konuştu: "Türk siyasetinin en temel sorunu, muhalefet sorunudur"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "(Muhalefetin) Ufuk ortaya koymak suretiyle alternatif olabilecek bir kanaat oluşturması, güven tesis etmesi lazım, maalesef bu yok" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı da Türkiye'de 22 yıldır gerçekleştirilen seçimlerde AK Parti'nin ipi göğüslediğini söyledi.

Yazıcı, Rize Yenişehir Spor Salonu'nda düzenlenen 'AK Parti Rize Aday Tanıtım Toplantısı'na katılarak konuşma yaptı. Seçimlerin önemine işaret eden Yazıcı, "Milletimiz, mecliste temsil edecek temsilcileri seçerken asla şaşmaz, muhasebe yapar, elbette eleştiri varsa onu da münasip şekilde dile getirir, ifade eder ama oyunu kullanırken birçok şey arasında kim iş yapar, kim üretiyor, kimin vizyonu var ona bakar. AK Parti ile bu alanda yarış yapacak kimse yok." dedi.

Yazıcı, Türk siyasetinin en temel sorununun muhalefet sorunu olduğunu vurgulayarak, "Muhalefet elbette ki iktidar karşısında vizyon ortaya koyacak, rekabet yarışını projelerle donatacak. Ufuk ortaya koymak suretiyle alternatif olabilecek bir kanaat oluşturması, güven tesis etmesi lazım, maalesef bu yok." diye konuştu.

AK Parti'nin, Türkiye'ye hizmet etmeye odaklanmış çok değerli bir lideri olduğunu belirten Yazıcı, şunları kaydetti: "Biri, 'Ne yaptınız?' derse, ona Temel'in böyle bir soruya vereceği cevapla, 'Ne yapmadı ki?' deyin ve defteri açın baksın. Aklına ne gelirse... Eğitim, sağlık, ulaştırma, bayındırlık, savunma sanayinde, Türkiye'nin itibarını artıracak dış politik davranış biçimlerine varıncaya kadar hangi konu aklınıza gelirse oturun masanın üzerine koyun, Türkiye'nin kazanımlarını yazın. Buradan söylediğimizin ne denli gerçek olduğunu göreceksiniz."

Yazıcı, parti içi bayrak yarışının tamamlandığını dile getirerek, "Bu bir hizmet yarışıdır. Bu konuda da en güzel uygulamaları yapan ve bunu da kuralla uygun bir şekle dönüştüren tek parti var, o da AK Parti'dir. Süreç bitti, aday belirlendi. Kesinlikle 'ama, fakat, lakin' demeden aday olarak belirleyen arkadaşlarımızla birlikte başarıya odaklanmak." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansi

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
25 Yorum