Yazıcı Rizenin Nüfusunu Bilirmi?

Yazıcı Rizenin Nüfusunu Bilirmi?
Saadet Partisi Rİze Milletvekili adayı Cemil Çolak, Hayati Yazıcı'nın Rize nufüsunu bilmediğini belirterek, Erbakan'ın Çaya yüzde 112 verdiğini ama Ak partinin çayı erittiğini söyledi

Saadet Partisi Rize Milletvekili Adayı Cemil Çolak, Bakan Hayati Yazıcıyı eleştirerek Rize’yi bilmediğini söyleyerek, “Buradan sesleniyorum hiç kimse Sayın Başbakanın kanatları altına  sığınmasın. Her şeyi başbakan yapmaz. Şimdi sayın bakan aday olarak geldi Rize’yi bilir mi, nüfusunu bilir mi bilmiyorum. Yıllarca il başkanlığı yapan arkadaşımız şimdi Milletvekili Adayı. Şu Rize’mize bir  tersaneyi ve organize sanayi bölgesini kazandıramadılar. Bu ikisini Rize’mize kazandırmış olsalardı ortalama 25 bin kişinin iş sahibi olması demekti. Bunu dört ile çarparsanız 100 kişi buradan ekmek yiyecekti. Bir daha ki seçimde Rize’nin milletvekili sayısı 4’e yükselecekti. Biz bu hakikatleri söylüyoruz iftira atmıyoruz” dedi.

 Çolak: AKP İle Aynı Olmamız Mümkün Değil

Millete en büyük zamların 54 Erbakan Hükümeti zamanında yapıldığını belirten Çolak, “Erbakan hocamız çaya yüzde 112 verdi bu AKP hükümeti verdimi ? yok.  İşçiye, memura, emekliye, dula, yetime en büyük zamları verdi, bu hükümet verdi mi? Yok.  Eşel- mobil sistemini kurdu hocamız, halkımız enflasyona ezilmesin diye, AKP hükümetinin böyle bir uygulaması oldu mu? Yok. Bağkur emeklisine 54. Erbakan hükümeti yüzde 300 verdi AKP hükümeti ne verdi? Hiçbir şey. Onun için biz AKP ile aynı olmamız mümkün değildir. Aramızda dağlar kadar fark var” şeklinde konuştu.