Yekta Transferi Arap Saçına Döndü!

Yekta Transferi Arap Saçına Döndü!
Ç.Rizespor'un Galatasaray'dan kiralamak istediği Yekta Kurtuluş transferi arap saçına döndü. G.Saray kiralama ve satışa karşı çıkarak Rizespor'dan Oğuzhan'ı bir kez daha takas yoluyla istedi. Yekta ise Rize'ye gelmek istemiyor!

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın ısrarla kadrosunda görmek istediği ve bu yüzden Yeşil Mavililerin, Yekta Kurtuluş'un menajeri aracılığıyla G.Saray'a yapılan transfer teklifi sonlanmak bilmiyor. Galatasaray daha önce Ç.Rizespor'a yaptığı Oğuzhan Berber takasını yineledi. Yekta Kurtuluş ise eşinin kısa bir süre önce doğum yapması dolayısıyla Rize'ye gelmek istemeyişi yüzünden Rize'ye gelmekten vazgeçti.

GALATASARAY KİRALAMA VE BONSERVİSE KARŞI OĞUZHAN'I TAKASLA İSTİYOR

Süper Ligin yeni ekibi Ç.Rizespor, Galatasaray'da bu yıl forma şansı bulamayan Yekta Kurtuluş'a teklifte bulundu. Yekta'yı bonservisi ile kadrosuna katma planı yaparken kiralama yoluna gidilmek istenmesinin ardından, Galatasaray da Ç.Rizespor'dan bonservis bedeli yerine takasla genç sol bek Oğuzhan Berber'i istedi. 21 yaşındaki sol bek Oğuzhan, Ali Adnan'ın transferi sonrasında Rizespor'da forma şansı bulamıyor.

Yeni baba olan Yekta Kurtuluş'un eşinin de Rize'ye gelmek istememesi nedeniyle Yekta'nın Ç.Rizespor'un teklifine artık sıcak bakmıyor ve bu transferin gerçekleşmesi zor gözüküyor.

LGİLİ HABERİMİZ

Galatasaray ve Rizespor Takasta!