Yenice: Memleketim Vize, Görev Yerim Rize İdi

Yenice: Memleketim Vize, Görev Yerim Rize İdi
Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Rize Eski İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Rize'de veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Rize Eski İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Avcı ve İl Genel Meclisi üyelerine veda ziyaretinde bulundu.

Son emniyet müdürlüğü kararnamesi ile Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Rize Eski İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice yeni görev yerine gitmeden önce, İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Avcı’yı makamında ziyaret ederek, İl Genel Meclisinin Haziran ayı olağan toplantısına katılarak Meclis Üyeleri ile de vedalaştı.

rize-eski-il-emniyet-muduru-huseyin-yenice,-il-genel-meclisi-baskani-muhammed-avciya-ziyarette-bulundu-1.jpg

Yenice, veda ziyareti esnasında yaptığı konuşmada “Memleketim vize, görev yerim ise Rize idi. Bu nedenle kendimi bir anlamda Rizeli gibi hissediyorum. Rize’de göreve başladığım günden bu yana, birlik ve beraberlik içerisinde bir çalışma ortamımız oldu. İl Genel Meclisi Başkanımız ve tüm meclis üyelerimizin nezdinde Rizeli hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

rize-eski-il-emniyet-muduru-huseyin-yenice,-il-genel-meclisi-baskani-muhammed-avciya-ziyarette-bulundu-3.jpg

İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Avcı ise Yenice’ye Rize’deki görev süresince kurmuş olduğu iyi iletişim ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, yeni görev yeri olan Osmaniye ilinde de başarılar diledi.

rize-eski-il-emniyet-muduru-huseyin-yenice,-il-genel-meclisi-baskani-muhammed-avciya-ziyarette-bulundu-4.jpg

rize-eski-il-emniyet-muduru-huseyin-yenice,-il-genel-meclisi-baskani-muhammed-avciya-ziyarette-bulundu-2.jpg