Yenice'den Ayar'a Veda Ziyareti

Yenice'den Ayar'a Veda Ziyareti
Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Rize Eski İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ı ziyaret etti.

Son emniyet müdürlüğü kararnamesi ile Rize'deki görevinden alınan, ardından yapılan düzenleme ile Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğüne atanan ve pazartesi günü Rize'den ayrılacak olan Rize Eski İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, yeni görev yerine gitmeden önce Rize'deki veda ziyaretleri kapsamında AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ı ziyaret etti.

Rize'den güzel duygularla ayrıldığını belirten Yenice, "Rize çalışmaktan zevk aldığım, insanıyla, havasıyla, suyuyla ve doğasıyla ayrı güzellikleri barındıran bir şehir. Yaklaşık 2 buçuk yıllık görev sürem boyunca tüm personelimizle birlikte daha güvenli ve daha huzurlu bir Rize için çalıştık. Görevde bulunduğum süre boyunca yerel yöneticilerle çok iyi çalışmalar gerçekleştirdik. Rize'de yaptığımız hizmet süresi boyunca bize destek veren başta Rize halkına ve yerel yöneticiler teşekkür ederim." dedi.

huseyin-yeniceden-hikmet-ayara-veda-ziyareti.jpg

İl Başkanı Hikmet Ayar ise yaptığı konuşmada, Rize'nin daha huzurlu ve güvenli bir şehir olması için yaptığı çalışmalardan dolayı Yenice'ye teşekkür ederek, "Emniyet müdürümüzle Rize'de görev yaptığı süre boyunca hep sıcak samimi ve iyi ilişkilerimiz olmuştur. Kendisine yeni görevinde başarılar diler, Rize için yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şahsına ve tüm teşkilatına teşekkür ederim" dedi.