Yeniden Refah Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Çolak’tan Üniversite Öğrencilerine Ücretsiz Yemek Sözü

Yeniden Refah Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Çolak’tan Üniversite Öğrencilerine Ücretsiz Yemek Sözü
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Belediye Başkan Adayı Cemil Çolak, Rize Belediyesini kazanmaları halinde belediye bünyesinde üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek için aş evi kuracaklarını kaydetti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Belediye Başkan Adayı Cemil Çolak, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Cadde cadde, sokak sokak, dükkan dükkan Rize’yi karış karış gezerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Belediye Başkan Adayı Cemil Çolak, seçmenlerle buluşmasında projelerini ve yapacaklarını paylaşıyor.

Rize Belediye Başkan Adayı Cemil Çolak, projeleri arasında üniversite öğrencileri için belediye bünyesinde üniversite yurtlarının yakınlarında aş evi kurmak ve bütün üniversite öğrencilerinin aş evlerinden ücretsiz bir şekilde faydalanmasını sağlamanın yer aldığını kaydetti.

Üniversitelilerin eğitim hayatları boyunca en önemli maliyetlerinin konaklama ve yemek ücreti olduğuna vurgu yapan Çolak, Rize Belediyesini kazanmaları halinde aş evi kurarak üniversite öğrencilerine ekonomik anlamda destek olacaklarını ve onların hayır duasını alacaklarını belirterek, şöyle konuştu: “Üniversitelerde yurtların yakınlarında aşevi yapmak istiyorum. Malum, hepimiz çocuk okutuyoruz. Üniversite okuyan evlatlarımız genelde ekonomik sıkıntıları en yüksek seviyede olan çocuklar oluyorlar. Zeki çocuklarımız ama bir öğün yemekle yatıyorlar. Ben bunu evladımla şahit olduğumdan biliyorum. Buna şahit olduğum için söylüyorum. Dolayısıyla bir anne baba evladına ‘Kızım, oğlum, bugün ne yedin yavrum’ diye sorunda anne baba ‘İşte bir şeyler atıştırdık’ demesin. ‘Allah razı olsun belediye bize bir aş evi açtı. Yemeğimizi orada yedik karnımız doydu” dediği zaman o diğer ildeki amcamız, ablamız, teyzemiz ‘Allah onlardan razı olsun’ duasını alacağız. Bu projeyi paylaştıktan birkaç gün sonra çok değerli bir kardeşim bana ‘Başkanım bir görüşmem oldu. Bir iş insanı aş evinin bütün iaşesini karşılama sözü verdi’ dedi. Ne demek istiyorum şunu demek istiyorum adım attığınız zaman bu olacaktır.”

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
13 Yorum