Yeniden Refah Partisi Rize Merkez İlçe Başkanlığına Seyfullah Özçelik Atandı

Yeniden Refah Partisi Rize Merkez İlçe Başkanlığına Seyfullah Özçelik Atandı
Yeniden Refah Partisi Rize Merkez İlçe Başkanlığında değişiklik yaşandığı ve Merkez İlçe Başkanlığına Seyfullah Özçelik'in atandığı, Merkez İlçe Başkanı Hızır Can'ın ise İl Başkanlığındaki eski görevine geri döndüğü öğrenildi.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkan Yardımcısı ve İl Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Hızır Can, Genel Merkez tarafından Merkez İlçe Başkanı Ensar Özçelik’in 2 yıl önce görevinden alınması ile boşalan Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanmıştı. Can, yaklaşık 2 yıl sürdürdüğü Rize Merkez İlçe Başkanlığı görevini bu göreve atanan Seyfullah Özçelik’e devretti.

Seyfullah Özçelik’in Yeniden Refah Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı olarak atandığı, Hızır Can’ın ise İl Başkan Yardımcısı ve İl Seçim ve Hukuk İşleri Başkanlığı görevine geri döndüğü öğrenildi.

fatih-erbakan-ve-seyfullah-ozcelik.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26 Yorum