Yeniden Refah’tan Salarha Spor’a Moral Ziyareti

Yeniden Refah’tan Salarha Spor’a Moral Ziyareti
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığı heyeti, Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Salarha Spor’a moral ziyaretinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Genel Sekreteri ve İl Başkan Yardımcısı Fazlı Aksu, Eğitim İl Başkan Yardımcısı Ali Rıza Özçelik ve Genel Merkez Gençlik Kolları STK ve Halkla İlişkiler Başkanı ve İl Seçim İşleri Başkanı Furkan Balcı, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 1. Grupta mücadele eden Rize ekiplerinden Salarha Spor’a moral ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.

Salarha Spor Kulüp Başkanı Bünyamin Arslan, teknik heyet ve futbolculara baklava ikramında bulunarak, grupta yer alan diğer Rize ekipleri olan Çayeli Spor ve Rize Özel İdare Spor ile birlikte arzuladıkları hedefe ulaşmaları yönünde başarı dileklerini ileten Yeniden Refah Heyeti, Erzincan Ulalar Spor karşısında alınan galibiyetten dolayı da takımı ve teknik ekibi kutladı.

Bir müddet antrenmanı da izleyen Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkan Yardımcıları, hatıra fotoğrafı çekimi ile ziyareti sonlandırdı.

yeniden-refahtan-salarha-spora-moral-ziyareti-1-001.jpgyeniden-refahtan-salarha-spora-moral-ziyareti-4-001.jpgyeniden-refahtan-salarha-spora-moral-ziyareti-3-001.jpgyeniden-refahtan-salarha-spora-moral-ziyareti-2-001.jpg