Yerel Seçimler Kıstas Olacak

Yerel Seçimler Kıstas Olacak
AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar 30 Mart Mahalli İdareler Seçiminin İlk Kez Halkın Oyu İle Seçilecek Cumhurbaşkanlığı Seçimi Açısından Son Derece Önemli Olduğunu Söyledi.

AK Parti Rize milletvekili Nusret Bayraktar cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde 30 Mart mahalli idareler seçimlerinin bir gösterge olacağını söyledi.

AK Parti teşkilatının birlik içerisinde olması gerektiğini belirten Bayraktar," Düne kadar aday olanlara biz oy veriyorsak bugün de aday olanlara da saygı duyacağız ve destek vereceğiz. Yarın biz olmayacağız bizim yerimize başkaları olacak onlara da saygı duyacağız." dedi

Bayraktar, 30 Mart Yerel Seçimlerinin Cumhurbaşkanlığı seçimi için çok önemli olduğunu belirterek,  "AK Parti'nin İktidara gelişinin temeli 1994 yılında Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir belediye başkanı olmasıdır.  O dönemde belediyelerin yapmış olduğu  çalışmalar AK Parti'ye Referans olmuştur. Şimdi en önemli süreç 2014 yılının Ağustos ayında halkın oyuyla Cumhurbaşkanlığı seçimidir. İşte ilk kez halkın oyuyla seçilecek Cumhurbaşkanı aslında Türkiye'nin geleceğine yönelik kazanılmış değerlerin devamı anlamına gelir. 30 Martta AK Parti'nin alacağı oy oranı ile o hedefe yani halkın seçeceği cumhurbaşkanlığı seçimi sürecine gideceğiz." İfadelerini kullandı.