Yeşil Yol Projesine Özel Ödül

Yeşil Yol Projesine Özel Ödül
Floransa’da düzenlenen V. Avrasya Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Proje Festivalleri finallerinde Kültür ve Turizm Projeleri Kategorisinde DOKAP tarafından yürütülen Yeşil Yol Projesi, “İpekyolu Medeniyetleri Hizmet Nişanı” Özel Ödülüne layık görüldü.

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği, TÜRKSOY Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı, Avrasya İpekyolu Üniversiteler Birliği, Türk Konseyi, Türk Üniversiteler Birliği, KazGASA inşaat ve Mimarlık Baş Akademileri ile Azerbaycan İnşaat ve Mimarlık Üniversitesi müşterek organizasyonunda Fondazione Romualdo Del Bianco Vakfının ev sahipliğinde 08-10 Aralık 2015 tarihlerinde İtalya'nın Floransa şehrinde düzenlenen V. Avrasya Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Proje Festivalleri finallerinde Kültür ve Turizm Projeleri Kategorisinde DOKAP tarafından yürütülmekte olan Yeşil Yol Projesi, “İpekyolu Medeniyetleri Hizmet Nişanı” Özel Ödülüne layık görüldü.

Özel ödül, TÜRKSOY Genel Sekreteri Prof. Dr. Düsen Kaseinov, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Sekreteri Dr. İlyas Demirci, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Batıbay ve Ahmet Kuşhanoğlu'nun katılımlarıyla 16 Aralık 2015 Çarşamba günü saat 13.30 da DOKAP merkez binasında düzenlenecek olan tören ile DOKAP Başkanı Ekrem Yüce'ye verilecek.