Yeşilay'dan Pehlivan'a Ziyaret

Yeşilay'dan Pehlivan'a Ziyaret
Yeşilay Cemiyeti Rize Temsilcisi B.Ali Kavalcı ve Yeşilay İkizdere-Güneyce Temsilcisi İsmet Kösoğlu, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Pehlivan'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziraat Bankası Rize Şube Müdürü Burhan Koç'un da tevafukken bulunduğu ziyarette, Yeşilay Rize Temsilcisi Kavalcı ve Yardımcısı Kösoğlu, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüyle yeni yılda müştereken Rize ve ilçelerinde zararlı alışkanlıklara karşı gönüllü olarak ortaklaşa iş birliği içerisinde olacaklarını ifade ettiler.

Yeşilay Rize Temsilcisi B. Ali Kavalcı, "Yeni Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Pehlivan'la, yıllarca Milli Eğitim camiasında gerek yönetici olarak okul Müdürlüğü ve sonradan Milli Eğitim İl Müdürlüğü görevlerinde Yeşilay Rize Temsilciliği olarak birlikte bir çok başarılı programı kendilerinin öncülüğünde hayata geçirmiş olduk. Rize'mizde Yeşilay'ın hizmetlerine yıllardır Rize Belediye Başkanlığımız, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Çaykur Genel Müdürlüğümüz, Geçmişteki görevlerinde şimdi Gençlik ve Spor İl Müdürümüz, Rize Kızılay Şube Başkanımız kurum ve kişi olarak bizlere gönüllü destek ve katkı  sağlamışlardır. Bu kurumlarımız bundan sonar yapılacak olan hizmetlerde  desteklerini sürdürecekleri ifade etmişlerdir. Gönüllü olarak sürdürdüğümüz  ve Yeni Yeşilay Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. M. İhsan Karaman yönetiminde hep birlikte bağımlılıklara ve tüm zararlı maddelere karşı çalışmalarımızı yeni yılda daha yaygınlaştırarak iş ve gönül birliği yaparak sürdüreceğiz. Bu vesileyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüzü yeni görevinde tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz."dedi. 

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Pehlivan, "Yıllardır gönüllü olarak başta çocuklarımızın ve gençliğimizin geleceği ve tüm insanlarımızın sağlığını, çevresini, huzurunu ilgilendiren bu özverili görevindeki çalışmalarından dolayı Yeşilay Rize Temsilcimizi ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum. Geçmiş yıllarda ki görevlerimde olduğu gibi, bu görevimde de hizmetlerimiz yine gençlerimize ve ülkemizin geleceği olan yeni nesillerimize yönelik olduğu için Yeşilay'a bu güne kadar olduğu gibi bundan böyle de her türlü desteği vermek için iş birliği içerisinde bulunacağız. Çünkü geleceğizi olan bu genç neslimizin bedenen ve ruhen sağlıklı fertler olarak yetişmeleri hepimizin hedefi olmalıdır." dedi.