YGS’nin Rize 1. ve 2. Şahika’dan

YGS’nin Rize 1. ve 2. Şahika’dan
YGS'nin Rize birincisi ve ikincisi Şahika Eğitim Kurumlarından...

Şahika Eğitim Kurumlarına bağlı Özel Rize Kopuzlar Şahika Lisesi öğrencisi Mustafa Çom Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS)’nin tüm puan türlerinde il birincisi, Hızır İlyas Hatipoğlu ise YGS-5 puan türünde il ikincisi oldu.

1 milyon 805 bin adayın katıldığı YGS sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre YGS’nin Rize’deki birinci ve ikincisi Özel Kopuzlar Şahika Lisesi’nden çıktı. Okul öğrencilerinden Mustafa Çom, tüm puan türlerinde Türkiye 136’ncısı, Rize birincisi oldu. Yine okul öğrencilerinden Hızır İlyas Hatipoğlu da YGS-5 türünde il ikincisi oldu.

mustafa-com-ygs-rize-birincisi.jpg

Okul Müdürü İlhami Dülgeroğlu, öğrencilerinin elde ettiği başarıların tesadüf olmadığını ifade ederek, “1995 yılından bu yana ildeki eğitime büyük katkılar sağlayan okulumuz yine başarılarından söz ettirmeye devam ediyor. Bu başarılar tesadüf ürünü değil, düzenli ve özverili çalışmanın ürünüdür. Bu başarılarımızı bize destekleyen yönetim kurulumuza, güçlü bir eğitim kadromuza, bilinçli velilerimize ve özverili öğrencilerimize borçluyuz, Bu konuda bizi destekleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Haber: Hızır İlyas Yıldırım