Yıldız Ailesi'nin Acı Günü

Yıldız Ailesi'nin Acı Günü
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Eski Öğretim Üyesi Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kemal Yıldız’ın anne acısı…

1998 – 2011 yılları arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde öğretim üyeliği görevinde bulunan aynı zamanda Rize İlahiyat Derneği Kurucu Üyesi, RTEÜ Rektör Danışmanlığı, RTEÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü görevlerinde bulunduktan sonra halen Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Öğretim Üyeliği ve Sosyal Bilimler Enstitü Müdürlüğü görevini yürüten Doç.Dr. Kemal Yıldız’In annesi Aslihan Yıldız (95) bu sabahın erken saatlerinde hakkın rahmetine kavuştu.

Aslen Trabzon ili Çaykara ilçesi’nden olan Doç.Dr. Kemal Yıldız’ın annesi Aslihan Yıldız İzmit’te ikamet etmekte olduğu evinde sabah 05.00 sıralarında hakkın rahmetine kavuştu.

Merhume Aslihan Yıldız’ın cenazesi bugün (Pazar günü) İkindi Namazına müteakiben İzmit ili Baş İskele Fetih Camii’nde kılındıktan sonra aynı caminin yanında bulunan aile kabristanlığına defnedilecektir.

olay53 camiası olarak 9 çocuk annesi Merhume Aslihan Yıldız hanımefendiye Allah (c.c.)’den rahmet, Değerli Hocamız Doç.Dr. Kemal Yıldız ile Yıldız Ailesine sabır ve başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz…