Yıldız, Seçimin Kazananı Rize Olacak

Yıldız, Seçimin Kazananı Rize Olacak
Seçim gündeminin en yoğun partisi olan MHP’de vekil adayları çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bayramda bile çalışmalarına ara vermeyen vekil adayları son haftaya iddialı olarak girdiler. Vatandaşın gözünde her geçen gün itibar kazanan vekil adayları, sandıktan çıkacak sonuçlardan oldukça ümitliler. Siyasi nezaketin, dürüstlüğün ve çalışmanın başarıyı getirecek olduğu bilincinde olan teşkilatlar; “Rize’den bir belki de birkaç vekil birden çıkartacağız” sloganı ile son haftadaki çalışmalarını planladı.

24 Haziran seçiminin sonuçları ile Ülkenin geleceğinin şekillenmesinde yeni bir dönemin başlangıcı olacağı bir gerçek. Bu yeni dönemde MHP’nin mecliste AKP ile bir çoğunluk oluşturması çok önemli. Cumhur ittifakı ile seçime hazırlanan MHP ve AKP de meclis çoğunluğunu elde etmek ve yeni Türkiye’yi beraber oluşturmak adına bir birliktelik söz konusu. Bu ittifak tabandan tavana devam eden bir ortak çalışma esasına bağlı olarak yürümekte. Bazı ilerde bazı AKP’li vekil adayları ittifaka zarar verecek açıklamalarda bulunsalar da anında Genel Başkanlar düzeyinde ikazlar geliyor. Son örneğini MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin çıkışı ile yaşadık. Bu bilinçle ilimizde de devam eden seçim kampanyalarında Cumhur ittifakını; slogan, afiş ve söylemleri ile ortaya koyan parti olan MHP’ye ilgi oldukça yoğun. “Bize oy vermeyecek olan seçmen kardeşlerimiz, oylarını ittifakın diğer partisi olan AKP ye vermeleri” tavsiyesinde bulunan MHP milletvekili adaylarını vatandaşlar kucaklamak için bir yarış halinde. 24 haziran akşamı sandıkların açılması ile büyük sürprizlerin yaşanacağını ifade eden vekil adayları; seçimin kazananı “Rize olacak” ifadesini kullanıyorlar.

Seçim sürecinde Partisini ve teşkilatlarını büyük bir disiplin içinde yürüten MHP İl Başkanı Mustafa Yıldız; seçim sonuçları itibari ile kazananın Rize olacağı bir ekip ve vekil adayları ile yola çıktık. Bugün itibari ile 49 gündür sahadayız ve ayak basmadık yer bırakmadık. Seçim ofislerimiz ve teşkilatlarımız ile çok yoğun çalışıyoruz. Dün itibari ile 54 bin seçmenle birebir temas kurarken sosyal medya hesaplarımızdan ve kısa mesajla 80 bin seçmenimize ulaştık. Bu öz verili çalışmalarımız dolayısıyla bütün teşkilatlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Sosyal medyayı, basını, seçim koordinasyonumuzu organize eden görünmeyen kahramanlarımızı da alınlarından öpüyorum. Teveccüh gösteren ,evlerine, mahallerine, sofralarına davet eden bütün vatandaşlarımızdan da Allah(cc)razı ve memnun olsun, dedi .