YÖK Denetleme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Osman Karamustafa’nın Anne Acısı

YÖK Denetleme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Osman Karamustafa’nın Anne Acısı
Yükseköğretim (YÖK) Denetleme Kurulu Üyesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Karamustafa’nın annesi hayatını kaybetti.

Yükseköğretim (YÖK) Denetleme Kurulu Üyesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Karamustafa ile Emin, Ali İhsan ve Hamza Karamustafa’nın annesi Fatma Karamustafa (85) yaşamını yitirdi.

Rize Devlet Hastanesinde yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle tedavi görmekte iken hayatını kaybeden Merhume Karamustafa’nın cenazesi yarın (23 Kasım 2022 Çarşamba) Öğle Namazını müteakip Rize Sahil Camiinde kılındıktan sonra Merkeze bağlı Gölgeli Köyündeki aile kabristanlığına defnedilecek.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum