Zekeriya Tüfekçi Kimdir?

Zekeriya Tüfekçi Kimdir?
Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğüne vekaleten atanan Zekeriya Tüfekçi kimdir? İşte cevabı:

Rize İl Müftülüğü Personel Kısım Şefi iken yaklaşık bir ay önce Rize Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne Şef olarak atanan Zekeriya Tüfekçi, bu görevinin ardından vekaleten atandığı Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevine başladı.

zekeriya-tufekci-rize-belediyesi-ozel-kalem-mudurlugu-gorevine-basladi.20141222161324.jpg

Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü İshak Alim’in aktif siyasete geri dönmesi ve Ak Parti Rize İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmesi dolayısıyla Cuma günü Özel Kalem Müdürlüğünden istifayla boşalan Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğüne, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın oluruyla vekaleten atanan  Zekeriya Tüfekçi, bugün itibariyle belediyedeki yeni görevine başladı.

zekeriya-tufekci-rize-belediyesi-ozel-kalem-muduru.20141222161355.jpg

ZEKERİYA TÜFEKÇİ KİMDİR?

10.02 1962 yılında Rize’nin Derepazarı ilçesinde doğdu.

İlkokulu Derepazarı’nda okuyan Tüfekçi, orta ve liseyi ise Rize İmam Hatip Lisesinde 1981 yılında tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi, Sosyal Bilimler Önlisans ve İlahiyat Önlisans mezunudur.

25 yıl memurluk ve idarecilik yapan Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatında çeşitli kademelerde 25 yıl memur ve din görevlisi olarak görev yapan Zekeriya Tüfekçi, Rize İl Müftülüğü Personel Kısım Şefi iken yaklaşık bir ay önce Rize Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve Eğitim Hizmetleri’ne şef olarak atandı.

Tüfekçi, 19.12.2014 tarihinde Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü İshak Alim’in görevinden istifasıyla boşalan Özel Kalem Müdürlüğüne 22.12.2014 tarihi itibariyle vekaleten atandı ve yeni görevine aynı tarih itibariyle (bugün) başladı.

Rize’de çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik görevinde de bulunan Tüfekçi, evli ve bir erkek çocuk babasıdır.

zekeriya-tufekci.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize Belediyesi Özel Kaleme Vekaleten Tüfekçi Atandı