Zerdeci: Muhtarlarımızın halkımıza daha iyi hizmet verebilmeleri için sorunlarına kulak verilmeli

Zerdeci: Muhtarlarımızın halkımıza daha iyi hizmet verebilmeleri için sorunlarına kulak verilmeli
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, muhtarların vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmeleri için sorunlarına kulak verilmesi ve istek ve taleplerinin bir an önce hükümet tarafından yerine getirilmesi gerektiğini kaydetti.

Yeniden Refah Partisi, Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanlığını ziyaret ederek başkanlığa seçilen Remzi Güzel’i ve yönetimini tebrik etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, İl Yönetim Kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarette İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, burada yaptığı konuşmada, muhtarların sorunlarıyla ilgili yıllardan beri ihmal edilen eksikler karşısında hükümetin yapmış olduğu birtakım iyileştirmeleri doğru bulduklarını ve desteklediklerini ifade ederek, “Ancak yapılan bu iyileştirmeleri muhtarlarımızın sorunlarının çözümü için yetersiz buluyoruz. Muhtarlarımızın halkımıza daha iyi hizmet verebilmeleri için sorunlarına kulak verilmeli, istek ve taleplerinin bir an önce hükümet tarafından yerine getirilmesi gerekmektedir.” dedi.

İl Başkanı Zerdeci, muhtarların devlet ve kurumları ile vatandaş arasında bir köprü vazifesi gördüklerini kaydederek “Devletin vatandaşa en yakın olduğu kurumların başında muhtarlarımız gelmektedir. Halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışının muhatabı olan muhtarlarımızın sorumlulukları ağır, hizmetleri de o derece önemlidir. Muhtarlarımızın vazifelerinde başarılı olmaları milletin menfaatine ve yararınadır. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduğumuz muhtarlarımızın görüş, öneri ve siyasetten beklentilerini dinledik. Sıcak ve samimi karşılamalarından, misafirperverliklerinden dolayı başkan ve yönetimine çok teşekkür ediyor, muhtarlarımızın bundan sonra yapacakları tüm çalışmalarında başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Federasyon Başkanı Güzel de Yeniden Refah Partisi heyetinin ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını dile getirerek, misafirlerine teşekkürlerini bildirdi.

yeniden-refah-partisi-rize-muhtarlar-federasyonu-baskanligini-ziyaret-ederek-baskanliga-secilen-remzi-guzeli-ve-yonetimini-tebrik-etti-4.jpgyeniden-refah-partisi-rize-muhtarlar-federasyonu-baskanligini-ziyaret-ederek-baskanliga-secilen-remzi-guzeli-ve-yonetimini-tebrik-etti-5.jpgyeniden-refah-partisi-rize-muhtarlar-federasyonu-baskanligini-ziyaret-ederek-baskanliga-secilen-remzi-guzeli-ve-yonetimini-tebrik-etti-1.jpgyeniden-refah-partisi-rize-muhtarlar-federasyonu-baskanligini-ziyaret-ederek-baskanliga-secilen-remzi-guzeli-ve-yonetimini-tebrik-etti-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
23 Yorum