Zerdeci: Önümüzdeki Seçimde İktidara En Yakın Parti Yeniden Refah Partisi’dir

Zerdeci: Önümüzdeki Seçimde İktidara En Yakın Parti Yeniden Refah Partisi’dir
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, “Artık Yeniden Refahın ayak sesleri duyulmuştur. Önümüzdeki seçimde iktidara en yakın parti Yeniden Refah Partisidir. Bundan böyle Yeniden Refahsız hükümet kurulamayacağı görülmektedir” dedi.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığının Aralık Ayı İl Divan toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Mahalli idarelerden sorumlu Erkan İlyas Helvacı, STK Halkla ilişkilerden sorumlu Cemil Çolak ve MKYK üyesi Samet Şişman ile Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci ve partililerin katılımıyla gerçekleşti.

İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, İl Divan toplantısında yapmış olduğu konuşmada; il genelinde çok güçlü bir ivme kazandıklarının ve üye kayıtlarının her geçen gün artarak devam ettiğinin altını çizerek, “İlimizde de köy ve mahalle başkanlarımızın, sandık baş müşahitlerimizin atamasını yaparak teşkilatlarımızın büyük bir bölümünü tamamladık. İl genelinde artık seçim atmosferine girmiş bulunmaktayız. İlçelerimizde köy ve mahalleleri gece gündüz durmadan ziyaret ederek partimizin tanıtımını yapıyor, partimizin hedeflerini anlatıyor, yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Genel Başkan Yardımcıları ile birlikte kent merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Refah projelerini ve ülkede yaşanan sorunların çözümlerini doğrudan kendilerine anlattıklarını kaydeden İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, “Kalkınan Rize modelimiz hakkında geniş kapsamlı bilgiler verdik. Rizemiz’in ve tüm ülkemizin artık üretime ihtiyacı var ve bu ihtiyaca yönelik, henüz seçime girmemiş bir siyasi parti olarak bilim insanları, emekli bürokratlar ve alanında uzman kadrolar ile hazırlamış olduğumuz 81 ilde 634 yeni fabrika hamlemizi hazır hale getirdik ve lansman toplantısında tanıtımını yaptık. Bu projelerimizi gerçekleştirmek için söz sahibi olmamız gerekiyor. Söz sahibi olabilmemiz için dün olduğu gibi bugün de yarın da sahalarda çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettirmeliyiz.” diye konuştu.

Yeniden Refahın ayak seslerinin artık iyiden iyiye duyulmaya başladığını ve seçime girmemiş bir parti olarak şu anda ana muhalefet partisi görevini yerine getirdiklerini belirten İl Başkanı Zerdeci, ilk seçimde iktidara en yakın partinin Yeniden Refah Partisi olduğunu kaydederek, “Milletimiz için biz varız. Tüm ezilenler için biz varız. Önce Allah’a sonra da bu aziz millete güvenerek yola çıktık! Bugün Yeniden Refah Partisi, Milli Görüş’ün tek temsilcisidir. Bundan sonra ne söylediğimiz çok önem arz etmektedir.

Yeniden Refah Partisi olarak henüz seçime girmemiş bir parti olmamıza rağmen şu anda ana muhalefet partisi görevini yapıyoruz. Partimizin yaptığı muhalefet halkımızda büyük karşılık bulduğu için hükümetin bazı yanlışlardan dönmek zorunda kaldığını görmekteyiz. Bu durum Yeniden Refah Partisinin Hak’tan ve halktan aldığı güçle siyasete yön veren belirleyici bir konuma geldiğini göstermektedir. Artık Yeniden Refahın ayak sesleri duyulmuştur. Önümüzdeki seçimde iktidara en yakın parti Yeniden Refah Partisi’dir. Bundan böyle Yeniden Refahsız hükümet kurulamayacağı görülmektedir. ‘Hayra motor, şerre fren’ olma görevini en etkili şekilde icra ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Zerdeci, bugün gelinen noktada Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye genelinde yüzbinlerce teşkilat mensubuyla var olan, çalışan, ülkemizin ve milletimizin geleceği için projeler ve çözümler üreten büyük bir teşkilat haline geldiğini görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, şunları kaydetti: “Bugün 81 ilimizde, 900’den fazla ilçemizde teşkilatlarımız kurulmuştur. Şu anda 200 bine yakın resmi, 350 bine yakın ıslak imza üye formlu üyemiz ve 50 bine yakın sandık baş müşahitimiz ile Yeniden Refah Partimiz, Türkiye siyasetinin her geçen gün çok hızlı büyüyen bir yıldızıdır. Bütün engellemelere, müeyyidelere rağmen kısa süre içerisinde, bu kadar muazzam bir teşkilat yapısının oluşturulması, bu düzeyde üye sayısına ulaşılması, Yeniden Refah Partisi bayrağının ülkemizin tamamında dalgalanıyor olması, sözümüzün, sesimizin bütün milletimize ulaşması, Yeniden Refah Partisi kadrolarının inancının, azminin ve Milli Görüş davasının bereketinin ispatıdır. Önce millet anlayışımız ile Yeniden Büyük Türkiye’yi kurmak için birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde çalışarak refah için, üreten Türkiye için biz varız demeliyiz.”

Yeniden Refah Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı, il divan toplantısında yapmış olduğu konuşmada, Rize’de bulunmanın ve Rizeliler ile bir araya gelmenin vermiş olduğu mutluluğu ve heyecanı “Çok kıymetli Rize teşkilatımız, burada yapmış olduğumuz ziyaretler ile partimize ve özellikle Genel Başkanımıza karşı Rizeli hemşerilerimizin göstermiş olduğu teveccüh ve sıcak karşılama bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Rize’ye ilk defa geldim. Gözlemlemelerim neticesinde yeşil Rizemiz’in istenilen ölçüde yatırım almaması karşısında üzgünlüğümü ifade etmek isterim. Yeniden Refahlı günlerde yeşil Rizemiz sadece yeşili ile değil üretimi, istihdamı, kalkınması, gelir seviyesi yüksek Rize olarak anılacaktır ve hak ettiği yatırımları alacaktır. Bu vesile ile neden Milli Görüş, neden bizler hiç durmadan çalışmak zorundayız? sorularının cevaplarını çok net bir şekilde görmekteyiz.” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi STK ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak ise konuşmasında, “İlimizde yaptığımız ziyaretler neticesinde almış olduğumuz teveccüh bizleri fevkalade memnun etmiştir. Esnafın, işçinin, emeklinin, memurun Erbakan özlemini bir kez daha görmüş olduk ve bu vesile ile 2.Erbakan döneminin başlaması için artık önümüzde engel olmadığını sahada tespit etmiş bulunmaktayız. Siz değerli teşkilat mensuplarının dur durak bilmeden yapmış olduğu çalışmalar ile önce ahlak ve maneviyat, refah seviyesi yüksek, paylaşımda adalet, yönetimde adalet ilkeleri ışığında Milli Görüş felsefesi ile yönetilecek Türkiye için artık sayılı günler kalmıştır.” dedi.

mehmet-akif-zerdeci-yeniden-refah-partisi-rize-il-baskanliginin-aralik-ayi-il-divan-toplantisi-6.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskanliginin-aralik-ayi-il-divan-toplantisi-3.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskanliginin-aralik-ayi-il-divan-toplantisi-1.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskanliginin-aralik-ayi-il-divan-toplantisi-8.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskanliginin-aralik-ayi-il-divan-toplantisi-4.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskanliginin-aralik-ayi-il-divan-toplantisi-2.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskanliginin-aralik-ayi-il-divan-toplantisi-5.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskanliginin-aralik-ayi-il-divan-toplantisi-9.jpg