Zerdeci: Refahsız Zam Ekonomisine Dur Demeye Geliyoruz

Zerdeci: Refahsız Zam Ekonomisine Dur Demeye Geliyoruz
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, İyidere’de gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde Refahsız zam ekonomisine dur demeye geldiklerini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, beraberinde il yönetim kurulu üyeleri ve Rize Merkez İlçe Başkanı Hızır Can ile birlikte İyidere ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

İyidere’de büyük bir ilgiyle karşılanan Zerdeci, esnafın sorunlarını dinledi ve çözüm için Millî Görüş iktidarını adres gösterdi. Çarşı esnafı da Yeniden Refah heyetini karşılarında görmekten İl Başkanı Zerdeci’nin kendilerini ziyaret edip sorunlarını dinlemesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Burada açıklamalarda bulunan İl Başkanı Zerdeci, gösterilen ilgi dolayısıyla vatandaşlara teşekkür etti.

Refahsız zam ekonomisine dur demeye geldiklerini ve esnafıla vatandaşların seçim zamanı değil, geçim zamanı da yanlarında olduklarını kaydeden İl Başkanı Zerdeci, “Esnafımız; borçlu, kederli ve ümitsiz! Esnafımız, vatandaşımız çok zor günlerden geçiyor. Ülke tarihinde yaşanan en büyük ekonomik sıkıntılardan birini yaşıyoruz. Refahsız zam ekonomisine dur demeye geliyoruz. 54. Hükümet dönemindeki bolluk ve bereketi yaşatmaya, mevcut iktidardaki aksaklıkları gidermeye, bugün ülkemizde yaşanan maddi ve manevi tüm sıkıntılardan milletimizi kurtarmaya geliyoruz" dedi.

yeniden-refah-partisi-rize-il-baskani-mehmet-akif-zerdeci-beraberinde-il-yonetim-kurulu-uyeleri-ile-birlikte-iyiderede-esnaf-ziyaretinde-bulundu-2.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskani-mehmet-akif-zerdeci-beraberinde-il-yonetim-kurulu-uyeleri-ile-birlikte-iyiderede-esnaf-ziyaretinde-bulundu-3.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskani-mehmet-akif-zerdeci-beraberinde-il-yonetim-kurulu-uyeleri-ile-birlikte-iyiderede-esnaf-ziyaretinde-bulundu-1.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskani-mehmet-akif-zerdeci-beraberinde-il-yonetim-kurulu-uyeleri-ile-birlikte-iyiderede-esnaf-ziyaretinde-bulundu-4.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskani-mehmet-akif-zerdeci-beraberinde-il-yonetim-kurulu-uyeleri-ile-birlikte-iyiderede-esnaf-ziyaretinde-bulundu-5.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskani-mehmet-akif-zerdeci-beraberinde-il-yonetim-kurulu-uyeleri-ile-birlikte-iyiderede-esnaf-ziyaretinde-bulundu-6.jpg