Ziraat Türkiye Kupası'nda sonuçlar

Ziraat Türkiye Kupası'nda sonuçlar
Ziraat Türkiye Kupası Grup maçlarında Giresunspor'la-Bursaspor, Konya Şekerspor'la-Kasımpaşa, Denizli Belediyespor'la-Ankaragücü ve Sivasspor'la-Tarsus İdmanyurdu karşılaştı.

Kupada ilk hafta maçları bu akşam oynanacak Galatasaray-Trabzonspor ve Fenerbahçe-Altay maçları ile tamamlanacak.

2009'un son resmi maçından galip ayrılmak isteyen Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası (B) grubu ilk maçında Trabzonspor'u ağırlayacak. Saat 21.30'da başlayacak karşılaşma TRT-1'den naklen yayınlanacak.

Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Frank Rijkaard'ın, Noel tatili nedeniyle izin verdiği Elano Blumer, Harry Kewell ve Leo Franco, Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Galatasaray'da ayrıca Shabani Nonda, Sabri Sarıoğlu, Abdel Kader Keita, Uğur Uçar ve Mehmet Topal'ın da sakatlıkları bulunuyor.

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'ye sahasında 1-0 yenilerek zirve yarışından uzaklaşan Trabzonspor ise Galatasaray'ı yenerek Ziraat Türkiye Kupası'na iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Bordo-mavili takımın Galatasaray maçına, Onur, Ömer Aysan, Song, Giray, Cale, Serkan, Selçuk, Ceyhun, Gabric, Umut ve Alanzinho 11'i ile çıkması bekleniyor.

Trabzonspor galibiyetiyle ligdeki çıkışını sürdüren ve sezonun ilk bölümünü lider kapatan Fenerbahçe ise, kupada ilk hafta maçında Altay'ı konuk ediyor. Saat 18.30'da başlayacak mücadeleyi Özgüç Türkalp yönetecek.

Kupada saat 13.30'da başlayan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

*(B) Grubu:

Denizli Belediyespor-Ankaragücü: 0-2

*(C) Grubu:

Sivasspor-Tarsus İdmanyurdu: 1-0 Giresunspor-Bursaspor: 1-2

*(D) Grubu:

Konya Şekerspor-Kasımpaşa: 1-2