Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Başkanlığa Sandık’ta Suikast!

Başkanlığa Sandık’ta Suikast!

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun..

Allah’ın (cc) lütfu, ihsanı ve nusretiyle (yardımı) kazanılan 15 Temmuz Zaferi,Siyonist-Emperyalist işgalci müttefik güçleri pes ettirmedi! 

Dünya yönetimini ele geçirinceye kadar da asla pes etmeyecekler!

Silahlı darbelerle Türkiye’mizin yükselişini önleyemeyen dış güçler ve iç piyonlar, SANDIK DARBESİyle işgallerini ve mandacı partilerin eliyle de ülke yönetimini tekrar ele geçirmek istiyorlar!

Oy verecek vatandaşlarımızı aldatmak için yalan, iftira, şantaj, montaj, kaos vs. ne kadar ahlaksızca yol varsa saldırıyorlar!

Ve saldıracaklar!

Seçmenlerimiz yanıltılarak sandık ‘ta ülke yönetimine suikast planları referandumdan hemen sonra bir bir uygulanıyor!

Çevremizdeki kripto dalkavukların ve bukalemunların yanıltıcı manevraları sebebiyle planlanan şer planları hâlâ göremeyen ve bindiği seçmen dallarını kesmeye devam eden iktidarımızı bir kere daha uyarıyoruz!

Ve kurulan tuzakların sadece bir kısmını madde madde sıralıyoruz:

1- Fındık tuzağı!

Referandumda hayır oylarını mağlup eden bölgelerin başında Karadeniz gelmektedir! Her yıl fındığa aynı desteği veren iktidarımıza fındık üreticilerinin isyanı ettirilmesi bir oyundur! Bu oyunun başaktörleri iktidar içindeki fındık alımlarını kasten geciktiren bürokratlarla bölgenin en etkili siyaset baronlarıdır!

2- Kuzey Irak tuzağı!

Referandumda Başkanlık sistemine destek vererek büyük oyunu bozan bölgelerin en önemlisi terör tehdidi altında dahi devletimize sahip çıkan Güneydoğu halkımızdır!

Tüm uyarılarımıza rağmen hiçbir sebep yokken işgal ettirilen Suriye siyasetinde yanıltılan iktidarımız, şimdi de Kuzey Irak’ta tuzağa çekilerek milyonlarca Müslüman Kürt ve Arap kardeşlerimizin Ak iktidara düşmanlığı planlanmaktadır!

Daha çok ikiyüzlü İran ve zalim Bağdat Yönetimini ilgilendirecek Kuzey Irak’taki referandumu Türkiye’mizin barış görüşmeleri yerine savaşla önleme tehditleri ülkemizdeki Başkanlık seçimlerinde tam bir sandık suikastıdır! 

Bu oyunu da Türkçü ve Ulusalcı bürokrasi ile iktidardan yana gözüken kripto siyaset ve bizden gözüken medya bukalemunları tezgâhlıyorlar!

3- Feto operasyonları tuzağı!

Devletimizi Roma yoluyla İsrail’e taşeron yapmak için ‘’din adına’’ yapılan 15 Temmuz silahlı işgal teşebbüsünü planlayanlarla, yöneten alçak hainlerin bir kısmı önceden kaçtılar ve bir kısmı da darbeden sonra yurt dışına kaçırıldılar!

Kaçamayan rütbeli-silahlı ve silahsız eşkıyanın çoğu yakalanarak cezaevindeki mahkemelerde dünyevi hesaplarını veriyorlar! Ama ırkçı ve ulusalcı savcı ve hâkimler yoluyla mahkemelerin sulandırılması planlarıyla şehidlerimizin, gazilerimizin ve direnen milletimizin iktidara desteğini çekme tuzakları acilen önlenmelidir!

Asılsız ihbarlarla Feto zanlısı diye araştırılmadan tutuklanan ve toplum içinde onurları zedelenen, takipsizlik kararlarına rağmen yurt içi ve ya yurt dışındaki işine dönemeyen mağdurlar toplumunu oluşturulması da tam bir sandık suikastıdır!

Bir sivil polisin veya yazılı resmi çağrıyla Emniyete gidebilecek Feto zanlısı kişilerin evlerine gece yarısı kalabalık polis baskınları neticesindeki buhran ve intiharlar da tam bir sandık suikastıdır!

Irkçı-Ulusçu ve bukalemun dalkavukların eliyle hazırlanan çok daha tehlikeli diğer sandık suikastlarına haftaya devam edelim inşallah!

Allah (c.c), fitne, bela ve musibetleri kin ve öfkeyle değil; basiret, feraset, hikmet, ümmet ve sabır ilacıyla ve ehil, emin, adil, sadık ve vefalı kadrolarla çözme iradesini ihsan buyursun!

Selam ve dua ile.. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi