Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

DİRİLİŞ’e, direnenler (!)

DİRİLİŞ’e, direnenler (!)

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne, Ashabına, canımız ana ve babamıza, Mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun.

Yaz tatili sebebiyle ara verdiğimiz “Milli Diriliş” programına bu Salı akşamı saat 20:45’te Akit Tv ve Kocaeli Tv ortak yayınıyla tekrar başlayacağız İnşaAllah!

“... Allahım sen ölüden diri, diriden ölü çıkartansın…” duasıyla başlıyacağımız programın ruhlarımızın, kardeşliğimizin, birliğimizin dirilişine vesile olmasını diliyorum!

Öz benliğinden ve kendi medeniyetinden uzaklaşınca; kuzeyin kızıl, batının ise erguvani esen rüzgarlarıyla mışıl mışıl uyutulduk! Asırlık bir uykuya gark olduk!

Irkçılık, solculuk, sağcılık, mezhepçilik, tarikatçılık ve particilik morfinleriyle dostlarımızı düşman, düşmanlarımızı dost görür hale getirildik!

Bu mikropların panzehiri, Kur’an ve Sünnet ışığındaki Milli Diriliş ruhunu diri tutacak sohbetlerdir!

Gönül sultanlarının, dava ve fikir adamlarının, çilekeş hasbi fedakarlarınyıllardır alınterleriyle, kalemle sözle ve sohbetlerle yaptıkları bu Diriliş tebliğ ve daveti, uyuyan hücrelerimizi ve ölü kalblerimizi diriltmeye devam ediyor elhamdulillah!

Darbelerle önlenemeyen Ülkemizin ve Milletimizin bu Milli Dirilişi karşısında direnen mihraklar, localar işbaşındalar!

Hâlâ yeni neslimizin dirilişini önlemek için harıl harıl çalışıyorlar!

Kimdir bu Milli Diriliş’imize direnenler?

Yarım asırlık Feto, Işid ve benzeri din istismarcısı maskeli şebekeler devlet ağacının içindeki asırlık kurtlarıyla Milli Dirilişimize direniyorlar!

Bu tehlikeyi önlemekle görevli Diyanet, Milli Eğitim ve Gençlik ve Spor vs. kurumlar içindeki modernist ve sünnetsiz bir kısım derin yapılarla Milli Dirilişimize direniyorlar!

Asırlık, kokuşmuş Bürokrasi içindeki kurtsal ve ulusal yapıyla Milli Dirilişimize direniyorlar!

Ahlaksız ve hayasız, kasıtlı yayınlarıyla stüdyolarını şer yuvası haline getirerek sekizgen fitnevizyon Kanalizasyonu Televizyon, Radyo ve İnternetleriyle Milli Dirilişimize direniyorlar!

Hâlâ açılmasına izin verilen misyoner yetiştirmekle meşhur Kolejleri, ataist özel okulları, kontrolsüz ve milli kadrolardan yoksun birtakım Üniversiteleriyle Milli Dirilişimize direniyorlar!

Çarpık adalet sistemi ve bu sistemin devamını isteyenlerin zulmüyle Milli Dirilişimize direniyorlar!

Feminizm belasından korkarak çıkarılan ‘’güya Aileyi Koruma Yasasının’’ arttırdığı cinayetlerle Milli Dirilişimize direniyorlar!

Esrar, eroin, bonzai gibi bağımlı kılan zehirlerin pazarlayıcısı Mafyalara karşı, emniyetin içine sızan şebekelerin ihanet, pasifliği ve sorumsuzluğuyla Milli Dirilişimize direniyorlar!

CIA kontrolündeki, bağımsızlığımıza karşı olan Meclis içi malum mandacı muhalefetle Milli Dirilişimize direniyorlar!

İktidarımızın, Ak Partimiz içindeki bir avuç hesabi Akp’li şebekeyle Milli Dirilişimize direniyorlar!

Bazı Belediyeler hakkında yeşil sahaları imara açma yolsuzluklarının iddiaları ve daha dün işsiz gezen yakınlarının ve çocuklarının yatlarla gezer hale gelerek karunlaşmalarıyla Milli Dirilişimize direniyorlar!

Kongrelerde temizleneceği beklenen hesabi ekiplerin ayak oyunları ve Bizans entrikalarıyla halen kardeşliği bozucu ve fitne çıkarıcı tavır ve davranışlarıyla Milli Dirilişimize direniyorlar!

Bu direnişler ve burada yazamadığımız birçok sebepler nedeniyle 2019 yılı çok çetin geçecek!

Nasıl mı?!

Salı akşamı Akit ve Kocaeli Tv ortak yayını “Milli Diriliş” canlı yayınında daha detaylı konuşmak ümidiyle İnşallah!

Allah (c.c) Dini ile dirilişimize direnenlerin tuzaklarını Milli Dirilişimizle bozsun!

Amin.

Tatil olması dileğiyle Cuma bayramımız mübarek olsun.

Selam, sevgi ve duayla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi