Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Efendimizin (sav) düşmanlarına dikkat!

Efendimizin (sav) düşmanlarına dikkat!

Kıymetli kardeşlerim, son günlerde mukaddesatımıza, Din-i Mübin’i İslam’a, Nebilere, iffet timsali Hz. Meryem ve Havva annelerimize, Kur’an-ı Kerim’e ve Sahih Hadis-i Şerif’lere yönelik artan saldırılardan mütevellit, geçtiğimiz yıl kaleme aldığımız “Efendimizin (SAV) Düşmanlarına Dikkat!” başlıklı yazımızı önemine binaen bir kez daha ilginize arz ediyoruz. 

“Kur’an Ayetleri Hükümsüzdür, bir kısmını Peygamber uydurdu!” diyen mel’un, alçak ve şerefsiz inkari sapıkları ve “Kur’an bize yeter! Hadislere gerek yok” diyen mel’un alçak ve şerefsiz fikri çürük Batıni, Harici ve İrani sapıkları destekleyenlerin ve hâlâ görevde tutanların ve bunlara Hukuki dava açmayan ve açtırtmayan yetkililerin ve seyirci olan bizlerin Dünya ve Ahirette vay hallerine! Ve vay halimize! Başımızın belalardan, musibetlerden ve afetlerden kurtulamayışımızın en büyük sebeplerden ilki Kur’an-ı Kerim’e ve Sahih Hadis-i Şerif’lere artarak devam eden iç-dış saldırılar karşısındaki duyarsızlığımız ve vurdumduymazlığımızdır! 

“(Hz.) Peygamber (A.S. gerçek ve samimi) mü’minlere kendi nefislerinden daha evladır (değerli ve önceliklidir) ve onun zevceleri de onların (bütün Müslümanların) anneleridir.” (Ahzab Suresi 6) Ayet-i Kerimesi’ni ne zaman laftan eyleme geçireceğiz! Kendi nefsimize yapılan saldırılar karşısındaki duyarlılığımız ve tepkimizde olduğu gibi kutsalımıza yapılan saldırılara ne zaman tepki göstereceğiz? Ne zaman? 

Ana Hayat Yasamız Kur’an-ı Kerim’e salyalarıyla açıkça ve alçakça saldıran sözde “modernist” geçinen “Bel’amlar’ı” ve güya Kur’an taraftarı gözükerek Peygamberimize saldıran alçak Bel’amlar’ı; iktidarımız, Diyanet, YÖK ve İlahiyatların yetkilileri bu sözde “Hoca kılıklı” Misyonerlerin uşaklarına ne zaman hesap soracak? Ne zaman? 

Sorumlu Yöneticilerimiz, Allah’a (cc) ve Resulüne saldıran, hakaret ve iftira eden bu satılmış sefihleri ne zaman meslekten ihraç edip yargılatacaklar? Ne zaman? Ehl-i Sünnet’e sımsıkı sarılmış olan gerçek mü’min, muhlis Alimler; çeşitli bahanelerle şer ve nifak medyası linci yoluyla bir bir tasfiye ediliyor! Bu susturulan Kur’an ve Sünnet aşığı ve taraftarı değerli ve İlmiyle amil, alim hocalarımıza ne zaman sahip çıkacağız ve hizmet yollarındaki engellerini ne zaman kaldıracağız? Ne zaman? 

Taşlar bağlanınca, köpekler meydanı boş bulmuş ve okullarımızdaki, fakültelerimizdeki talebelerimizi eğitim müfredatından, sosyal medya hesaplarından ve medya yoluyla zehirlemeye halen devam ediyorlar! Her hafta Cuma Namazımızda müezzinlerimizin okuduğu ve Hutbede dinlediğimiz; “Hiç kuşkusuz Allah ve melekleri, Peygambere salât ederler. (Allah Peygamber’ine karşı çok merhametlidir; O’na dâimâ sevgiyle yönelir, O’nu över, işlerini bereketli kılar, ismini yüceltir ve O’nun üzerine rahmetini indirir. Melekler de Peygamber’i çok severler; O’nun en yüce makâmlara ulaşması, İslâm’ın ve Müslümanların üstün gelmesi için Allah’a duâ ederler. O’nun şerefini gözetmeğe, şanını yüceltmeğe özen gösterirler.) O hâlde, ey inananlar, sizin kurtuluşunuz için her şeyini fedâ eden bu Peygamberin izinden yürüyün, tüm gücünüzle dâvâsını destekleyin, O’na saygı duyun, O’nu yüceltin; böylece siz de O’na salât edin ve O’na tüm kalbinizle esenlikler dileyerek içtenlikle selâm edin!” (Ahzab Suresi 56) (Allahumme salli ve sellim alâ nebiyyinâ Muhammed!) İlahi Emrini ne zaman uygulayacağız? Ne zaman? 

Kur’an-ı Kerim tahripçilerine ve Kur’an-ı Kerim’in yaşayan Müfessiri, Muallimi, Önderimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimizi adeta emekli ederek devre dışı bırakmaya çalışan bu İslam’a isyanoğullarına Allahımızın cevabı olan; “Çirkin iftiralarla İslâm’a saldırarak Allah’ı gazâba getiren ve O’nun Elçisini inciten münâfıklara ve kâfirlere gelince, Allah onları dünyada da âhirette de lânete uğratmış ve onlar için, alçaltıcı bir azap hazırlamıştır!” (Ahzab Suresi 57) İlahi İhtar ve İkazından korunmak için imanımızın ve Müslümanlığımızın gereğini ne zaman yerine getireceğiz? Ne zaman? 

Önderimiz Hz. Muhammed ( s.a) Efendimizi adeta “emekli edip” kendileri O’nun yerine geçerek Kur’an’ın izahına soyunan bu “Kitablar yüklü Eşşekler” takımı şarlatanlara ve Din tahribatçılarına Allahımızın vermiş olduğu ültimatomu bir kez daha hatırlatarak onları tevbeye davet kardeşlik vazifemizdir.

“Çünkü Allah, hak ile bâtılın mücâdelesinde insanlığın kader kitabına şu değişmez kanunu yazmıştır: “Ben mutlaka üstün geleceğim; Elçilerim de! Hiç kuşkusuz Allah güçlüdür, mutlak otorite sahibidir.” (Mücadele Suresi 21) 

“Ey Peygamber!.. Allah, seni insanlardan gelecek tehlikelere karşı koruyacaktır. Unutma ki, sen kendi üzerine düşeni yaptığın takdirde, Allah kâfirleri asla başarıya ulaştırmayacak, onları doğru yola iletmeyecektir.” (Maide Suresi 67) 

Devletin her kademesine ve en yetkili ve etkili makamlara kadar bir ur gibi sızmış bu Batıni ve Harici zihniyetle yeterince mücadele edemediğimiz için Allah bizi affetsin! 

Allah’a yemin olsun ki bundan sonra hayatta olduğumuz sürece bu zalimlerle ve sapkın iftira ve yalan dolu iddialarıyla mücadeleye kalemimizle, dilimizle, her platformda devam edeceğiz. “Hatta Ye’tiyekel Yaqiyn” Ölüm gelene dek! 

Canımız pahasına! 

Selâm, sevgi ve duayla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi