Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Feda olsun canımız!

Feda olsun canımız!

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’a yemin olsun ki, “Vatan bölünmez, din ve namus çiğnetilmez ve asla Türkiye geçilmez”sözümüzdür, andımızdır. Ve vazgeçilmez yeminimizdir!

“Yeryüzünün tamamında (küfür rejimleri, işgal ve savaş gibi)fitnelerin kökü kazınıp Allah’ın Hak Dini İslam’ın tüm ilkeleri egemen oluncaya kadar o zalimlerle savaşınız! (Enfal S.39)” İlahi talimat gereği, dünya liderliğini zalimlerden teslim alıp, Allah’ın Dini İslam ile yeryüzünün her tarafında hak ve adaleti hâkim kılıncaya kadar tüm gücümüzle çalışmak imanımızın gereğidir. 

Dünya’nın her yerinde tüm Müslümanların yurtları, inançları, canları malları, akıl ve namusları tehlikededir! Bunların kimisi işgal altında, kimisi işgal edilmek üzere ve kimisi de tehdit altındadır.

Tüm bu şer oyunları bozmaya namzet Türkiye’miz terör tehdidiyle sindirilmek isteniyor! Amamaddeci materyalist çarpık eğitim, eşkıya yetiştirmeğe devam ettikçe de bu tehditler bitmeyecek!

Okullarımızdaki hâlâ birçoğu değiştirilmeyen Tarih, Biyoloji, Din Dersi vs. ders kitaplarımızın yalan ve iftira dolu içeriği ne zaman değişecek! Darwin saçmalığı ne zaman kaldırılacak!

Gezi Parkı silahlı isyanvari eylemlerinde ve Yaz Kamplarını Kandil’in silahhanesinde talebeleriyle geçirmekten korkmayan vatan haini şerefsiz öğretmenler ve öğretim üyeleri oldukça, terörün bataklığını nasıl ve kimle kurutacağız!

Neslimizi terörist eden bu gerçekler karşısında Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenleri sözlü sınavlarla titizlikle seçmeğe ne zaman başlayacak!

Türkiye’mizin yenilip, işgal edilmesi için Paralel hareket eden işbirlikçi sermaye, sendika, medya, yargı ve bürokrasi şeytan beşgeni bin yıllık Anadolu tarihimizde görülmemiş şekilde ihanet içindedirler!

Tam yüz sene bu milletin dini, dili, mezhebi, medeniyeti, ırkı ve harfleriyle irtica silahıyla savaşan beşli çete tüm terör kurbanlarıyla, şehid ve gazilerimizin gerçek katilleridir!

Bu hainler, faiz yoluyla işsiz, aç sefil bıraktıkları gençliğimizi maneviyatsız yetiştirerek, sarhoş, kumarbaz, eroin bağımlısı ve modaperest olmalarını sağlayarak, terör odaklarının ağlarına düşürmeğe devam ediyorlar!!

Nesillerimizi, kendi öz değerlerine, dinine, vatanına ve kendilerine sahip çıkmakta olan yöneticilerine düşman ettiler!

Sultan Abdülhamid’in Selanik’e mahkûm edilişinden beri 108 yıldır önlenemeyen, silahlı ve sivil ihtilallerine zemin için bilerek organize edilen terör eylemlerinin bataklığı; yabancılaşma, batılılaşma belasıdır. Ve bu belaya zemin hazırlayan ülkemizdeki yabancı menşeli Anayasa ve yasalardır. Onun için terörden zıkkımlanan ateist ve ırkçı partiler milli bir Anayasa yapılmasına karşı çıkıyorlar! Ve utanmadan hâlâ Milletin Meclisinde oturuyorlar!

Bu beşli çetenin muslukları tamamen kesilmeden, din ve vatansever milli ve ehil  kadrolara emanetler acilen teslim edilmeden, terörün patron ve taşeronlarına karşı nasıl başarılı olacağız!? 

Bütün bu oyunlara ve olumsuzluklara rağmen asla pes etmemeliyiz! Yılmamalıyız. Hukuk ve adalet yolundan asla ayrılmamalıyız! 

Terörün sivrisinekleriyle mücadele ederken, ilimle, maddi ve manevi kalkınmayla, sevgi, merhamet, Ümmet ve kardeşlik aşılarıyla terörün asıl bataklığını mutlaka kurutmalıyız!

Bu uğurda başımıza gelmekte olan bela ve musibetler karşısında; “Yoksa siz, ey iman edenler, din ve vatan savunması uğruna sizden önceki ümmetlerin başına gelenler, sizin de başınıza gelmeden öyle kolayca cennete girebileceğinizi mi sanıyordunuz? Sizden önceki ümmetler öyle zorluklarla öyle sıkıntılarla karşılaşmış, öylesine çetin imtihanlarla sarsılmışlardı ki, nihayet o zaman ki Peygamber ve Onunla birlikte Mü’minler, ‘Allah’ın yardımı ne zaman?’ diye feryat ediyorlardı! İyi bilin ki, Allah’ın yardımı pek yakındır! (Bakara S.214) ayeti kerimesini düşünerek, din ve vatan müdafaası için canımız ve malımız feda olsun! demeliyiz!

Allah’tan, bize de nasib etmesi duasıyla Şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa diliyorum!

Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun!

Selâm, sevgi ve duayla. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi