Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Gizlenen asıl gündem!

Gizlenen asıl gündem!

Geçen haftaki yazımızda; “Ülkemizi ve Mazlum Coğrafyamızı bekleyen ama hepimizden gizlenen asıl gündem maddelerinin ne olduğu!” ile ilgili yazacağımızı ifade etmiştik!

“İnsanlar içerisinde iman eden Mü’minlere en tehlikeli ve en azılı düşman olarak Yahudileri ve ilâhlığında, otoritesinde, mülkünde, tasarruflarında Allah’a ortak koşan putperestleri göreceksin…!” (Maide Suresi 82) İlahi Mesajı ile ihtar edilen; özelde Müslümanların ve genelde insanlığın baş belası Siyonist Yahudi Kavmi sözde İsrail Devletini kurarak “Yeni Dünya Düzeni!” sloganıyla Dünya Yönetimini ele alma hedefine doğru adım adım ilerliyorlar!

Önce İsviçre Basel Şehrinde bir avuç Siyonist Yahudi, Theodor Herzl başkanlığında 1897 yılında Vadedilmiş Topraklar (Arzu Mev’ud) ideali için yemin ederek sinsi çalışmaya başladılar! İçimizdeki gafil ve bazı hainlerle iş birliği yaparak önlerindeki en büyük engel Osmanlı Cihan Devletini 1 Kasım 1922 yılında Saltanatı ve 3 Mart 1924’te Hilafeti kaldırma tuzağıyla CHP zihniyeti eliyle yıktırtarak Fırat ile Nil nehri arasına yerleşmeyi başardılar!

Bunun için ülkemizde Siyonist İsrail’e karşı gelenleri kanlı darbelerle yetkisiz hale getirdiler!

Kardeş Irak ve Suriye Ülkelerini de terör belasıyla parçalayarak tamamen etkisiz hale getirdiler!

ABD’nin baş haydutu baba Bush’un önderliğinde 1991 yılında başlatılan yeryüzü İsrail İmparatorluğunu gerçekleştirmek için Fas’tan Afganistan ve Pakistan’a kadar tam 21 Müslüman Ülkeyi içine alan BOP (Büyük Orta Doğu Projesi) Planını uygulamaya koymak için Demokrasiye geçiş tuzağıyla bu ülkelerin Halklarını “Arab Baharı” teşvikiyle ayaklandırıp birbirine kırdırmaya devam ediyorlar!

İnsan nüfusunun en azına sahip ve ırkından başka hiçbir ırka hayat hakkı, yaşama hakkı, iktidar olma hakkı ve aile kurup çoğalma hakkı tanımayan Siyonistler, Dünya’yı rahatça yönetebilecek kadar Dünya Nüfusunu azaltmayı planladılar!

Bu kirili ve karanlık planlarını gerçekleştirmek için;

-Çıkardıkları ve çıkaracakları Cihan Savaşlarıyla,

-Laboratuvarlarda planlı üretip yaydıkları ve yeniden ayrı isimlerle yayacakları Sars, Mers, Covid (korona) gibi virüslerle,

-Hakikat dışı yalan dolu suni İklim Karbon Yasalarıyla,

-Karbonu azaltma bahanesiyle Hayvanları katlederek Yapay et yedirilmesiyle,

-WEF (Dünya Ekonomik Formu) Faiz gibi gizli dayatmalarıyla,

-Aleyhimize alacağı kararlara bile Mahkemelerimize İtiraz etme hakkımızın yasaklandığı DSÖ (Dünya Sağlık Örgütünün) planladığı sağlığımıza kastedecek ihanetleriyle,

-Kaldırıldı denildiği halde hala uygulaması kanunlarla devam eden İslam’a İsyan olan “İstanbul Sözleşmesi!”nin acı neticeleri olan bombayla bile yıkılamayan yuvaların boşanmayla yıkılması, bekarlığın ve Cinsi Sapıklığın teşvikiyle LGBT (Lanetli, Gadablı, Bela Toplumu)’nun oluşturulması ihanetiyle “YENİ DÜNYA DÜZENİ” adıyla dümenlerine devam ediyorlar!

Geçen Hafta Hindistan’daki G20 zirve toplantısında Siyonistler yine ihanetlerini Tek Dünya! Tek Aile! Tek Gelecek! sloganlarıyla zırvaladılar!

‘’TEK DÜNYA’’ dedikleri Tek Devlet İsrail!

‘’TEK AİLE’’ dedikleri İsrail’den başka her ferd ve aile tahrip ve tahrif ettikleri Tevrat’a göre sadece Yahudilerin kölelerdir!
Yahudi olamayan tüm İnsanlar Yahudilerin müsaadesi kadar yerler, evlenirler ve yaşarlar! Onlara göre bir tek aile vardır onlar ve onlara tabi olanlar.

‘’TEK GELECEK’’ dedikleri Yeni Dünya Düzenini kurma adına İsrail İmparatorluğunun kurulması hedefi için yukarıda sadece bir kısmını sıraladığımız ihanetlerinin gerçekleşmesinin geleceği için çalışmaktır!

İşte Milli duyguya sahip vicdan sahibi her ferd, toplum, Tarikat, Cemaat, Mezheb, siyasi ve sivil toplum örgütlerinin asıl gündemi; bu büyük tehlikeyi önlemek için birleşmek olmalıdır!

Şer ve küreselcilerle işbirliği içindeki Medyanın suni ve yanıltıcı gündemlerini dikkate almamalıyız!
Ahlaksızlığı normal gösterici, yuvaları yıkmayı ve cinsi sapıklığı teşvik edici ahlaksız yayınlarına davalar açmalıyız!

İç ve dış gündemlerle çok zor durumda olduklarını bildiğimiz İktidarımıza ve Reisimize uyarıcı tavsiyelerimizle hatta bu tip dayatma kanunlara Meclis’te RED oyu vererek gücümüz yetmediğinde gerek siyasi partiler ve gerekse STK’lar ve vatandaş bir araya gelip, Anayasa Mahkemesine itiraz ederek destek olmalıyız!

Dost acı yazar ve acı söyler!

Ne yazar ve söylerse Hasbileri sevdiğinden yazar ve söyler! Gerçeğinden asla ayrılmamalıyız!

Allah’ımız,

Siyonistlerin akıl hocası Şeytan ve yandaşlarının sinsi oyunlarını ve tuzaklarını bozmak için biz Müslüman Kullarını vesile kılsın!

Ülkemizin Önderliğinde tüm Müslümanları Küresel, sömürgeci emperyalistlerin ve Siyonist İsrail’in, Azrail’i eylesin!

Amiin

26 Eylül 2023 Salı günü idrak edeceğimiz ve inşAllah Akittv canlı yayınında akşam 20.30’da birlikte olacağımız Mübarek Mevlid Gecemizi şimdiden tebrik ediyor, manen ve madden yepyeni doğuşlara ve miladlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

ALLAHUMME SALLİ ALÂ MUHAMMED VE ALÂ ÂLİ SEYYİDİNA MUHAMMED

Nefsimizde, ailemizde ve ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa’mızın, Osmanlıcamızın özgürlüğü, tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun.

Selam, sevgi ve duayla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi