Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Güvenenler sadece Allah’a güvensin!

Güvenenler sadece Allah’a güvensin!

Bismillahirrahmanirrahim

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-î Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Mümin kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Dış düşmanların ve iç mihrakların tuzaklarını ancak Allah’a güvenerek ve yine Allah’ın planıyla bozabiliriz! Büyük şeytan Siyonist İsrail’in taşeronları, ABD-Rusya  ve Avrupa Şeytan üçgeninin tuzağına ülkemizin düşürülme planını da ancak Allah’ın yardımıyla bozabiliriz!

Bu şer cephesi bizi Suriye bataklığında boğmak istiyor! Bizi, İran ve Rusya ile savaştırma planları var! 

Osmanlı Devleti’ni hiçbir sebep yokken Alman Savaş gemisine Osmanlı Bayrağını takarak Rusya’daki Sivastopol’u bombalatıp Birinci Cihan Harbine sokarak yıktırtan İttihad Terakki çetelerinin günümüzdeki uzantılarının hâlâ aynı görevde olduklarını asla unutmamalıyız!

Biz, bu filmi yıllar sonra Irak’ta da seyrettik!

Irak Devlet Başkanı Hüseyin Saddam’ı, Kuveyt’i işgale teşvik eden bizzat ABD ve müttefikleriydi!

Etrafındaki satılmış kalemlerin, dalkavuk ve kriptocu idarecilerin yanıltıcı teşviklerine aldanan, gerçek dostlarının uyarılarına aldırış etmeyen Saddam’ın ve Irak’ın acı sonlarını ne çabuk unuttuk!?

Aynı sinsi oyun bugün Başkanımız Erdoğan’a ve Türkiye’mize tekrar ediliyor!

İktidarımızın ‘’yanında’’ sanılan malum kişilerin ve iktidar yanlısı gözüken medyanın tahriklerini ve yanıltıcı yayınlarını hayretle izlerken, düğmeye bir yerden basıldığını hissediyoruz! 

Suriye’de Özgür Orduyu kurdurup savaşın içine atıp yalnız bırakan ve Milyonlarca Suriyeliyi evinden, yurdundan, malından ve canından eden kalleş çevrelerle bugün; Türkiye’mize ‘’yanındayız’’ diyen aynı Siyonist, Masonik çevre ve aynı devletler değil mi? NATO önderliğindeki ABD ve Müttefikleri değil miydi? Üyesi olduğu Türkiye’yi NATO yapayalnız bırakmadı mı?

Halkının tamamının Müslüman olduğu Yemen’de, Suud ve İran kontrolünde devam eden iç savaşın gerçek patronlarının ABD ve Rusya olduğunu asla unutmamalıyız! Libya’daki Müslümanlar arası iç savaşın destekçilerinin de Rusya ve ABD olduğunu asla unutmamalıyız!

Yeryüzündeki savaşların, işgallerin tamamının sorumluları ve yöneticileri ABD, Rusya, Çin, İngiltere ve Hindistan beşli çete devletleridir! Sahipsiz Dünya’yı aralarında taksim etmişlerdir! Almanya Fransa ve İtalya gibi sömürgeci devletler onların sadece piyonlarıdır!

Geçmişten ders alıp, tekrar aynı yılan deliğinden ısırılmamalıyız!

Hiçbir dönem müttefikimiz olmayan, sadece müttefik gözüken ABD temsilcisinin Türkçe konuşmasını gururla aktaran medya kime hizmet etmektedir?

Kimin kuyusunu kazmaya hizmet etmektedir? Ve yeniden hangi ihanete çanak tutmaktadır?

Bütün bunlar içimizdeki kriptoların ülkemizi; daha henüz büyümeden büyük savaşın içine sokmak suretiyle küçültme tuzaklarıdır!

Tarih, “Ayıdan post, düşmandan dost olmaz!” atasözünün canlı şahididir!

 “Güvenenler sadece Allah’a güvensin!“ (İbrahim S.12 )

Milli Şairimiz merhum ve mağfur Mehmed Akif Ersoy’un da dediği gibi; 

“Allah’a dayan! Sa’ya sarıl! Hikmete ram ol! 

Yol varsa budur! Bilmiyorum başka çıkar yol!”

(Allah’a güven! Çalış gayret et! İstişare, feraset ve basiret içinde takdiri İlahiye razı ol! Benim bildiğim yol budur! Başka bir doğru yol bilmiyorum!)

Ve “Dünya’ya bedel olmanın yolu ırktan değil iman, ilim ve imkândan geçer!” 

Bunun için;

Mazlum Coğrafyanın ve Mukaddes Beldelerin muhafızı görevini yeniden üstlenmesi gereken Türkiye’mizi savaşa teşvik edecek her eylem ve söylem tahriklerinden kaçınmalıyız!

Mekke-i Mükerreme’nin fetih yolunu açan Hudeybiye Antlaşmasında olduğu gibi, Devletin ve Ümmetin güçlenerek muhafazası için kanlı eli de sulu eli de barış adına tutmayı başarmalıyız!

‘’Dost acı söyler!’’ ve ne söylerse “Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan’’ olmamak için söyler!  

Devletlerin savaşla değil barışla büyüdüklerini unutmayalım!

Nasıl mı? 

Haftaya İnşallah!

“Simsiyah bulutlu bir gecede, simsiyah taşın içinde, simsiyah karıncayı gören ve ayak sesini işiten Allahım!

Sana ve yolundaki kullarına savaş açan karanlık güçlerin karanlık şer planlarını hayır planınla bozuver! 

Düşmanlarını birbirine düşürüver! 

Ve ‘’kulum’’ dediğin kullarını, onların her türlü saldırılarından koru!”

Amin.

Salı Akşam saat 20.30’da, Akit TV ve Kanal 68 TV’den canlı olarak yayınlanan MİLLİ DİRİLİŞ programında buluşmak ve daha kapsamlı konuşmak duasıyla Allah’a emanet olunuz.

Hak, Adalet, İlim, İman ve Terbiyeyle oluşacak ahlak ve İrfan toplumuyla Fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Selam, sevgi ve duayla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi