Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

İktidarımıza Sandık Tuzağı!

İktidarımıza Sandık Tuzağı!

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (c.c) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (c.c) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun..

Allah (c.c), bizleri dinsiz ve vatansız bırakmasın! Dinimizi, vatanımızı, nesillerimizi, namuslarımızı, canlarımızı korumanın en mühim yolu silah gücü ve sandık bilincidir!

Manda taraftarı silahlı eşkıya kuvvetlerinin darbelerle işgal edemedikleri ülkemizi ve milletimizi şimdi sandık darbeleriyle istila ettirme planları kıyamete kadar devam edecek en büyük şeytani tuzaktır!

Zira “Demokrasiler, uyku ve gafleti fırsat bilen tilki rejimlerdir!”

Geçen Haftaki yazımızda (http://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/sevki-yilmaz/baskanliga-sandikta-suikast-21117.html) bazı kurtsal ve ulusalcıların yanlış yönlendirilmeye çalıştıkları FETÖ operasyonları, Kuzey Irak operasyonları ve Karadeniz’deki fındık politikalarının iktidarımıza oy sandığında suikasta dönüştürülme tuzaklarından bahsetmiştik! 

O şer planlarla tehlikeli tuzaklara ilaveten;

1- Özel Okullar Tuzağı

Papa’nın Türkiye temsilcisi mel’un FETÖ’nün okulları haklı olarak kapatılırken, Siyonizm’e uşak yetiştiren Amerikanvari-Batılı zihinlerin kök salarak Gezi Parkı eylemlerinde vatanı bir pizza ve biraya satabilecek çarpık kafalıların yetiştirilmek istendiği misyoner özel okulları gibi çalışan bir takım lise ve kolejlerin ve bu kafadaki bir takım özel üniversitelerin adeta mantar gibi türetilmesi vatanımıza ve milli iktidarımıza yönelik tam bir sandık suikastıdır! 

Unutmayalım ki; ahlaki çöküşü ve manevi buhranları ancak irfan ordusuönleyebilir!

Silahlı eşkıyaya karşı silahlı kuvvetlerimiz! Esrar, eroin, kumar, fuhuş ve faiz eşkıyasıyla da yargı ve emniyet kuvvetlerimizle beraber irfani kuvvetlerimizsavaşmalıdır!

İrfani kuvvette; ilim, ihsan, infak ve güzel ahlak nesli yetiştirecek resmi ve özel Milli Eğitim kurumlarımızla oluşturulabilir! Tarihimizde yer alan Karatay ve Nizamiye Medreselerinin fonksiyonu yeniden ve acilen ikame ettirilmelidir.

2- Belediyelerdeki Rant Tuzağı 

Bazı belediyelerimizde hâlâ devam eden tarım arazilerinin ucuza alınması ve akabinde imara açılarak üç kuruşa alınan yerlerden yüksek fiyatlarla rant edilerek, birilerinin Karunlaştırılmasına acilen müdahale edilmeli; imar, yeşil saha, ruhsat vs. yolsuzluklar ve haksızlıklar ivedilikle önlenmelidir! Sorumlular parti ihracı dâhil mutlaka yargı önüne çıkarılmalıdır! Vatana düşmanlıkları belgelenerek kanun önünde yargılanan ve mahkûm edilen bir kısım HDP’li belediye başkanlarına yapıldığı gibi adil muamele ile parti ayırımı yapmadan adaletin tecellisi her başkana uygulanmalıdır! Bu başkanları, sandık değiştirmeden siyaset değiştirmelidir!

Aksi halde silahla emellerini başaramayan darbeci eşkıyaya, asrın en çetin seçimi olacak 2019 seçimlerinde bayram yaptırmış oluruz! Eğer tedbirleri vaktinde ve en radikal şekilde almazsak bu hain güruh, silahla başaramadıklarını sandıkla başarmış olmazlar mı?

3- Hesabilerin Tuzağı!

Cumhurbaşkanımız Receb Tayyib Erdoğan kardeşimizin de sık sık ifade ettikleri ama maalesef bazı kongreler de hâlâ devam ettiği gözlenen Hasbilerin dışlanması da, Hesabilerin sandık suikastıdır!

Beraber yürüyüp beraber ıslandığımız Milli Davamızın çilekeş ilklerinin unutturulması veya asılsız haberlerle liderin etrafından uzaklaştırılmaları dalkavuk kripto Hesabilerin sandık suikastıdır!

“Görev istenmez verilir” ahlakı sebebiyle makamlara talebi olmayan bu HASBİ kardeşlerimizin milletimize hizmet etmelerinin önü açılmalıdır. Ehil, emin ve sadık Hasbilerin, KRİPTO HESABİlerin ayak oyunlarıyla tasfiyeleri sebebiyle Bürokrasi bunların elinde nefes alamaz hale gelmiştir! Görevlerine devam eden bu HESABİ kafalar seçimler yaklaştıkça seçmeni kızdırıcı ihanetleriyle adeta birer sandık suikastçılarıdır!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi