Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

İktidarımıza ve milli muhalefetimize tavsiyelerimiz

İktidarımıza ve milli muhalefetimize tavsiyelerimiz

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd, Önderimiz, Sevgili Resulümüz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Resul Efendilerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız ana ve babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mü’min kardeşlerimize, din ve vatan muhafızı şehit ve gazilerimize salat ve selam olsun!

Aile yangınlarının acilen söndürülmesi için, hem iktidarımız hem de milli muhalefetimizin, verdikleri sözlerin en mühimi olan aile ve ahlak yangınlarını söndürmede birlikte ve hızlı hareket etmeleri zaruridir!

Devlet ile aile bir vücûd gibidir! Huzuru mutluluğu ve acıları birlikte paylaşırlar ve birlikte üstlenirler. Sınır içi ve sınır ötesi silahlı operasyonlarla barışı sağlamak sadece geçici pansuman tedbirleridir!

Devlet’in huzuru, barışı ailenin huzur ve barışına bağlıdır!

İktidarımız; devletin ana temeli olan aile boşanmalarının ve ahlaki değerleri terk etmenin artmaya devam ettiği acı gerçeğinden hareketle acilen bu yangınları söndürücü tedbirleri artırmalıdır!

Asırlardır yıkılmaz ve işgal edilemez kale olan ailelerimiz içerden çökertilmeye çalışılıyor!

Uyduruk özgürlük zehirleriyle kadını erkekten, erkeği kadından ayırıcı ve hatta boşanmaları teşvik edici kiralık ve satılmış masonik medyaya artık hukuki hesap sorulmalıdır!

İktidar yanlısı gözüken bir TV kanalizasyonunda hamile bir kadınla kocasının buluşmasında karnındaki bebeğin başkasına ait olduğuna dair DNA raporu okununca kadının, program sunucusu ve seyircisinin sevinç çığlıklarını haberlerde izleyince ülkemizdeki aile yangınlarının ve ahlaksızlığın boyutları karşısında şoke olduk! Ve olmaya devam ediyoruz!

Bu sosyal medya ve medya yayınlarıyla, eşlerin birbirini aldatması gibi çağdışı bir ahlaksızlık; bilinçli bir şekilde çağdaş ve meşru gösteriliyor! Ailelerimiz bu yayınlarla yıkılmaya ve nesillerimiz zehirlenmeye devam ediliyor!

Flört adına arkadaş ve dost tutma buluşmalarını, gayri ahlaki ilişkileri teşvik edici programlar, diziler yasaklanmalıdır!

RTÜK cezaları caydırıcı olacak şekilde artırılmalıdır!

Cinsi sapıklığın sığınağı kuruluşlar, hukuk dışı, gayri ahlaki LGBT dernekleri acilen kapatılmalıdır!

Bu cezai tedbirlerle beraber maddi ve manevi tedbirlerle;

Evlilik teşvik edilmeli, aile yuvasının huzuru için olmazsa olmaz olan gençlere iş, aş ve ev temini sağlanmasına yönelik çalışmalar desteklenmeli ve artırılmalıdır!

Eşlere iş teşviki zulmü terk edilmeli evinde çocuklarının muallimesi annelere sigortasıyla beraber asgari ücret miktarı maaş bağlanması gündeme alınmalıdır!

Avrupa ülkelerinde olduğu gibi annelere her doğum başına bir buçuk yıl sigortalı yapılmalı ve yüksek miktarda çocuk parası ödenmelidir.

Akraba bağlarının kopmasının sebeblerinden olan metropol şehirlerde yaşayan bilhassa emeklilerin ve işsizlerin geriye dönüşleri maddi desteklerle teşvik edilmelidir!

Bu dış ve iç düşmanların sinsi oyunlarını bozmak için;

- Feminist ve feminist kafalıların gafletleri ile çıkarılan süresiz nafaka, genç evlilere mahkûmiyet, “kadının beyanı esastır” cezası gibi zulüm yasaları ya TBMM’de ya da Anayasa Mahkemesinde mutlak iptal ettirilmelidir!

-Diyanet, Milli Eğitim, Gençlik, Kültür Kurumlarıyla beraber Ahlak ve Değer Eğitimi seferberliği başlatılmalıdır!

- Diyanet TV vb. milli medyaya desteğimiz, milli çizgideki sosyal medya çalışmalarımız artırılmalıdır!

-Hayvanların bile reddettiği ve insan fıtratına aykırı cinsel eşitlik, toplumsal cinsiyet, gender propagandalarına ve uyuşturucu bağımlılığına karşı önce öğretmenler ve gençliğimiz ciddi bir şekilde eğitilmelidir!

-Okullarımızdaki Kur’an-ı Kerim, Siyer-i Nebi ve Ahlak Derslerine öğrencilerimizin ve velilerinin tercihi artırılmalıdır!

-12 Eylül 1980 silahlı eşkıya darbesinde kapatılan Kız Liseleri ile Erkek Liseleri orta okullarıyla beraber yeniden açılmalıdır!

Bu ve haftaya İnşallah devam edeceğimiz tavsiyelerimizi hayata geçirmek, Ayasofyamızın açılmasından çok daha mühimdir! Elzemdir ve sevaptır! İmanımızın din ve devletseverliğimizin gereğidir.

Aksi halde Allah korusun geçmiş Devletler gibi aile ve ahlaki çöküşüyle beraber tarihten silinenlerden oluruz!

Allah’ımız; dinimize, vatanımıza ve milletimize yapacağı hak ve adalet ilkelerine dayalı hizmetlerde başta Cumhurresimizin ve ekibinin daim yar ve yardımcısı olsun!

Amiin

Nefsimizde, ailemizde ve ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescidi Aksa’mızın, Osmanlıcamızın özgürlüğü, tatil olması dileğiyle...

Selam, sevgi ve duayla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi