Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

İstanbullular İstanbul’a sahip çıkacak ve yalan yenilecek İnşAllah!

İstanbullular İstanbul’a sahip çıkacak ve yalan yenilecek İnşAllah!

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Allahın lütfuyla kaleme aldığımız 01 Mart 2019 tarihli “ Yalan Yenilecek!” başlıklı yazımızı “Allah, sadece doğrularla beraberdir! Ve Yalancıları asla sevmez!’’ İlahi Mesajlarının gereği; ‘’yalan, doğruluk karşısında mutlaka yenilecektir İnşAllah!” ifadesiyle bitirmiştik! Aradan geçen üç ay içindeki süreçte yaşananlarla gördüklerimiz ve duyduklarımızla bizi haklı çıkaran Allahımıza hamd olsun!

Allahımızın emanetleri olan Dinimizi, Vatanımızı, Namuslarımızı, Canlarımızı, İstikrar ve İstiklalimizi korumanın yollarından biri de Seçim Sandığında kullandığımız oylarımızdır!

Seçim Sandıklarının tamamının yeniden sayılmasını YSK’ya itiraz ederek durduran CHP ve avanesinin sinsi planları sebebiyle İstanbul’daki kardeşlerimiz büyük bir hırs ve motivasyonla pazar günü yeniden sandık başına gidecekler!

Ve oylarını Bismillah diyerek Ülkemizin ve Nesillerimizin İstikrarı, İstiklali ve İstikbali için kullanacaklar İnşAllah!

İstanbullular; Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimizin, Eba Eyyub’el Ensari (r.a)’nin ve Fatih Sultan Mehmed’in emaneti İstanbulumuzu ve Fethin Sembolü Ayasofya’mızı Konstantinopolis’e çevirmek isteyen Siyonist-Haçlı ittifakının içimizdeki Makarios aşığı taşeronlarının oyunlarını AK oylarıyla bozacak İnşAllah! 

İstanbullular; Suriye’ye, Irak’a, Libya’ya ve Mısır’a bir kez daha ibret nazarlarıyla bakarak o sarsılmaz vicdanı ve ferasetiyle sandık başına vardığında Haçlı-Siyon terör örgütününSilahlı Darbelerle yıkamadıkları milletin İktidarını ve milletin liderini, Sandık darbeleriyle yıkmak isteyenlerin oyunlarını bir kez daha tefekkür ederek AK Oylarıyla bozacaklar İnşAllah!

İstanbullular; “En büyük Parti Vatandır! En büyük Irk Vatandır! En büyük Mezheb Vatandır! Vatan olmazsa ne Din kalır, ne Irk, ne de mezhep! Patatessiz, Poşetsiz, Domatessiz ve Dolarsız yaşarız amma Devletsiz asla!”gerçeğiyle sandık başına koşarak oylarını kullanacaklar ve şer merkezlerinin Anadolu’da hayata geçirmek istedikleri kirli ve kanlı emellerini engellemek için İstanbul’un önemli bir kale olduğu bilinciyle bir kez daha AK Oylarıyla surda gedik açtırmayacaklar İnşAllah!

İstanbullular; Asıl hedefleri, Belediye Başkanı seçimi bahanesiyle İktidarı ve Liderini devirip Ülkemiz içinde kaos meydana getirmek isteyen fitne ve nifak odaklarının oyunlarını eş-dost ve akrabalarına da anlatacak ve varsa memleketlerine gitmişleri sandıklara çağırarak bir blok halinde oylarıyla hüsrana uğratacaklar İnşAllah! 

İstanbullular; CHP dönemindeki asla unutulamayan çöp, çukur ve çamurlu İstanbulumuzu Marmaray, Köprüler, Yollar, Tüneller, Trenler, Barajlar ve Millet Parklarıyla modernleştiren Binali Yıldırım kardeşimize sahip çıkacak, dedeler, neneler ve babalar genç seçmene o kara günleri anlatarak şuurlandıracak ve el ele sandığa giderek Ak oylarıyla İstanbul’u yeniden şehr-i emine emanet edecekler İnşAllah!

İstanbullular; Din, Vatan, Irk ve Lisan düşmanı olduğu geçmişteki kirli sabıkasıyla tescilli CHP’nin, ‘’Kürd’ün hamisi’’ olduğunu iddia eden HDP ile ittifakındaki sinsi Siyonist planını anladılar! Selahaddin Eyyubi’nin torunları ve Şeyh Said Şehidimizin âşıkları Kürt kardeşlerimiz ve Sultan Alpaslan’ın torunları Türk kardeşlerimiz el ele vererek AK oylarıyla bu sinsi Planı bozacaklar ve İstanbulumuzda yaşayan Ermeni, Rum, Musevi vs diğer etnik kimliklere sahip vatandaşlarımızı da bu gönül kervanına dahil ederek topyekûnAK Oylarıyla birliği sandıkta sağlayacaklar İnşAllah! 

İstanbullular; Devrimlerle İslam Medeniyetimizi deviren, Ezanımızı yasaklayan, Konya, Sivas, Yozgat, Trabzon, Erzurum, Gümüşhane gibi şehirlerimizi kalkındırmama cezasıyla birçok alimiyle idam eden ve Tunceli ismine çevirdikleri Dersim’i yerle bir ederek binlerce masum ve mazlum kardeşlerimizi katleden ve binlercesini sürgüne gönderen ve Ülkemizin Maddi ve Manevi Bağımsızlığına savaş açarak, Dünyamızı ve Ahiretimizi Cehenneme Hazırlama Partisi’ne karşı Alevisi-Sünnisiyle el ele verecek ve AK oylarıyla gereken dersi sandıkta verecekler İnşAllah!

İstanbullular; “Yeniden Büyük Türkiye! ideali uğruna nice çileler çeken, darbelerin gazisi Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Hocamızı yasaklayarak, Adnan Menderesimizi idam ederek, Özal’ımızı zehirleterek Milli Mücadelemize darbe üstüne darbe yaptırtanları unutmayacak! “Küsmüştüm, kızmıştım, dargındım ama hangi şey küskünlüğe feda edilebilir! Vatan mı?” diye soracak ve sandık başına geldiğinde bugünün kızgınlığıyla değil geçmişin tecrübesi ve geleceğin umuduyla bu zulümleri yapanlara  gereken dersi Ak oylarıyla verecekler İnşAllah!

Ve İstanbullular; “İstanbul’a Devam mı? Konstantinopolis’e Selam mı?” sorusuna, ‘’İSTANBUL’A DEVAM İNŞALLAH!” diyerek İstanbul’umuza, Ülkemize, Mukaddes Beldelerimize Ak Oylarıyla sahip çıkacak İnşAllah!”

Ve İstanbullular; 

Yedi tepe üstünde gergef işleyen zamana

Yedi renk, yedi sesten sayısız belirişler ekleyecekler Pazar günü!

Eyüp yine öksüz kalmasın,

Her şafak Hisarlarda yayından çıkan oklar hedefinden sapmasın diyecekler!

Topkapı Sarayından ve Ayasofyamızdan gelen çığlıklara bir kez daha kulak kabartacaklar ve üstadın dizelerini hatırlayarak:

‘’Ana gibi yar olmaz, İstanbul gibi diyar;

Güleni şöyle dursun, ağlayanı bahtiyar...

Gecesi sünbül kokan

Türkçesi bülbül kokan,

İstanbul,

İstanbul...’’

diyerek Ak oylarını kullanacaklar İnşAllah!

Allah cc, seçimlerin neticesinde tüm mazlum coğrafyamızı sevindirsin, Siyonist ve emperyalist işgalci haydutlarıda matem ettirsin! Amin!

Unutmayalım ki; “Allah sadece doğrularla beraberdir! Ve Yalancıları asla sevmez!’’ İlahi Mesajlarının gereği; yalan, doğruluk karşısında mutlaka yenilecektir İnşAllah!

Salı Akşamı saat 20.30’da Akit TV ve Kanal 68 TV ile ortak Canlı yayın “Milli Diriliş” Programında seçim sonuçlarını değerlendirmek için buluşmak üzere Allah’a emanet olunuz!

Fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle...

Selam, sevgi ve duayla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
Şevki YILMAZ Arşivi