Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

İşte iktidarı koruyup güçlendirecek reçete!

İşte iktidarı koruyup güçlendirecek reçete!

Bismillahirrahmanirrahim

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Son belediye seçimleriyle tekrar yenilenen İstanbul seçimi; derslerle dolu, ibretlik, alana mesajlarla yüklü bir sonla neticelenen sandık sonuçlarının emar (MR) çekimidir!

İktidarımız eğer, seçim sonuçlarının emarına bakmadan pansuman tedbirlerle yaraları tedavi etmeye kalkarsa korkarım ki bu doğru bir müdahale yöntemi olmaz! Olamaz! Bünye asla tedavi edilemez! Ve gerekli dersler (önlemler-tedbirler) alınmazsa yara daha da büyür ve kangrenleşebilir!

İktidarımız eğer, emar sonuçlarına göre gereken tedbiri alırsa bir değil, bin tane yeni parti kurulsa bile AK hareketine hiçbir zarar verilemez!

Seçim sonuçlarından gereken dersleri alamaz, bu sonuçları doğru okuyamaz ve gerekli tedbirleri alarak eyleme geçiremez isek; hiçbir yeni parti kurulmasa da ve hatta tüm milli çizideki partiler iktidara destek verse dahi kaçınılmaz acı sonu ise kimse önleyemez!

Seçimlerden sonra hepimizin gözlemlediği gibi ortaya çıkan neticeyle estirilmek istenen bir hava var: ‘İktidar kaybediyor ve gidecekler!!!’

Bunların gayesi ‘’Ak iktidar gitsinden çok’’ estirecekleri sert rüzgârlarla dava çınarımızı kökünden sökme planıdır! Bünyeye zerketmeye çalıştıkları zararlı aşılarla içerden yıkım planıdır! Bunun için and içmiş bir şer cephesi ve bu cepheye bağlı her mecrada payandalar ve maşalar var!

Düşman pusuya yatmış ve saldırılar büyüyerek devam ederken kardeşlik vazifemiz gereği iktidarımıza seçmen desteğinin kendine dönmesini sağlamak için aşağıdaki Maddi ve Manevi Reçeteyi tavsiye ediyoruz! 

Maddi Reçete;

 - Acilen faizle süregelen savaşa devam ederek piyasayı rahatlatmalı! Merkez Bankası Başkanı’nın değişimiyle başlayan süreçteki faiz indirimleri artarak devam etmeli! Bu yapılmadan hiçbir iktidar asla başarı olamaz! Ve ayakta kalamaz! Tüm iktidarları faiz belası bitirmiştir! Unutmayalım ki faiz tsunamisi ANASOL-Me iktidarında üç partiyi baraj altı bırakmıştır!

- Tüketime dayalı israf ekonomisi terk edilerek acilen Üretim Ekonomisine geçilmelidir! Boşanmalarla intiharlarla yanardağ haline gelenn işsizliğin ve esnaf iflaslarının önüne geçilmelidir!

- Yerli üretimi artırmak için Sanayi, Savunma, Sağlık, Tekstil, Tarım, Orman ve Hayvancılık Sektörü Katılım Bankalarının faizsiz kredileriyle desteklenmelidir! 

- Hakedişlerinin veya faturalarının bedellerini alamadıkları için zora düşen şirketlerin, Mütaahhit ve Taşaronların kamudan alacakları ödenmelidir! 

- İktidarımıza seçmen öfkesini artırmak için hâlâ devam eden bürokrasideki haksız uygulamaların, kasıtlı geciktirmelerin ve bezdirici cezaların ve rüşvetin önlenmesi sağlanmalıdır!

Bürokraside sadık, emin ve ehil kadrolara yönelik ayak oyunları, Bizans entrikaları önlenmeli! Hasbi ekiplere sahip çıkılmalı, Bürokraside küskünler ordusu tesis etmek isteyenlere fırsat verilmeyerek, iş birlikçi, iktidarın hızına yetişemeyen, inisiyatif alamayan, hizmeti değil de iktidara hezimeti, millete eziyeti planlayanların derhal işlerine son verilmelidir!

- Özelleştirmeler yabancılardan çok halkımızın ortaklığıyla yapılmalı! Böylece bankalardaki ve yastık altındaki paralar üretime kaydırılarak faiz mafyasının beli kırılmak suretiyle iş ve işçi istihdamı artırılması sağlanmalıdır!

EYT mağdurlarını istismarcıların tuzaklarından kurtarmak için kendileri dinlenilmeli!

Ve ortak bir çözüm bulunmalıdır!

- İktidarımızın yıllar önce verdiği sözlerden olan 3600 ek gösterge düzenlemesini diğer Resmi Kurumlara da şamil edilerek müjde bekleyen binlerce memur sevindirilmelidir.!

Memur ve emeklilerin maaşları enflasyona göre yeniden ayarlanmalıdır! İntibak yasaları üzerinden emekli maaşları arasındaki sistemden doğan olumsuz farklılıklar kamu vicdanını rahatlatıcı şekle getirilmelidir.

- Önemli konularda ve atamalarda Milli STK’larımızla istişare artırılmalıdır!

Aile yapısını koruyucu, kollayıcı politikalar arttırılmalı, aksine yapılan ve yapılacak uygulamalardan vazgeçilmelidir!

- İstanbul sözleşmesi başta olmak üzere, ‘’Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’’ zırvalarına bir an evvel kulaklar tıkanmalı! ‘’TOPLUMSAL ÜNSİYET EŞİTLİĞİ’’nin önemi, mahiyeti aile ve toplumumuzda artırılmalı ve özendirilmelidir!

LGBT’ler olmak üzere gençliğimizi, milletimizi fesada sürükleyen oluşumlar engellenmeli ve mutlaka kurumsallaşmalarının önüne geçilmelidir! ‘’Fesad ve fısk ehline dur demek; gençliği alkol, fuhuş, uyuşturucu ve şiddetin her türlüsünden korumak devletin asli görevidir’’ bilinciyle terör kadar ve terörden de tehlikeli cinsi sapıklıklara mutlaka ve artık dur denmelidir!

Hasbi Tabanı kalben yaralayan; ilmi, ahlaki, ailevi ve hukuki tahribatları önleyecek birçok önemli Manevi Reçeteye gelince onları da detaylandırarak haftaya yazalım İnşAllah!

...

Devasa hizmetlerin Mimarı Cumhurbaşkanımız Tayyib Bey kardeşimizin bu Maddi Reçeteyi ve haftaya inşallah yazacağımız Manevi reçeteyi de ehil, emin ve sadık hasbi ekibiyle uygulamak suretiyle Siyonist-Emperyalist güçlerin ve uşaklarının oyunlarını bozarak sevinçlerini kursaklarında bırakacaklarına olan inancım her zaman olduğu gibi tamdır!

Allah (c.c), Din ve Vatan muhafazasında daim yar ve yardımcısı olsun! Amin!

İlim, İman ve Terbiyeyle oluşacak ahlak ve İrfan toplumuyla; fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle...

ANLARINDA DEVAM EDECEK İNŞALLAH! HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE BU YAYIN SEZONUNDA DA HER SALI 20.30’DA SİZ SEVENLERİMİZLE AKİT TV EKRANLARINDA BULUŞALIM! 

17 EYLÜL SALI AKŞAMI SAAT 20.30’DA Bülent Deniz’in hazırlayıp sunduğu MİLLİ DİRİLİŞ’TE BULUŞMAK ÜZERE.

Selam, sevgi ve duayla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
Şevki YILMAZ Arşivi