Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Mescid-i Aksa şovla ve sloganla korun(a)maz!

Mescid-i Aksa şovla ve sloganla korun(a)maz!

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selâm olsun..

Kuddüs olan Allah’ın (cc), çevresini bereketli ve huzurlu kıldığı nazlı şehir Kudüs-ü Şerif’te yer alan Mescid-i Aksa Harem-i Şerifimizde, Osmanlı Cihan Devleti yıkıldığı, Halifeliğin kaldırıldığı ve Devrimlerle İslam Medeniyetinin Devrildiği günlerden bugüne etrafında kan var! Gözyaşı var! Izdırab var!

Devlet-i Ali Osman’ın zevale uğramasıyla, 9 Aralık 1917’de İngiliz işgal manda yönetiminin işgal ettiği ve 1946’da İngilizlerin yönetimi, Birleşmiş Milletler’e devretmesiyle 14 Mayıs 1948’de BM’de yapılan bir oylamayla İslam Coğrafyası’nın kalbine bir hançer gibi saplanan Siyonist İsrail Rejimine karşı 100 yıldır süren kanlı ve kahpe işgalin karşısında da Kahraman Filistin halkının Direnişi var! Mücadelesi var! Çilesi var! Sabrı var!

Filistin düşeli 100 yıl, Kudüs-ü Şerif işgal edileli ise tam 50 yıl oldu!

Tüm bu kahır yıllarında İslam’a isyan aleminin ise sessizliği var! Suskunluğu var! Vurdumduymazlığı var!

Hangi iktidar Mescid-i Aksa’ya sahip çıktıysa 27 Mayıs Darbesi var! 12 Eylül Darbesi var! 28 Şubat Darbesi var! 17-25 Aralık Operasyonları ve tabii ki 15 Temmuz Darbesi var!

Zindan var! Sürgün var! İdam var!

Ve bu darbelerden ders almadığımız için yeni post modern, dost modern ve tarikat modern darbeler için beslemeye devam ettiğimiz sahte Mehdi bezirganlarımız var!

Ne zaman akıllanacağız!?

Yüzlerce şehit, binlerce gazi evladlarımızı tekrar kurban ettirince mi?

Hâlâ kapatılmayan FBI, CIA’ya bağlı kontgerilla (Gladio) Ankara’nın göbeğinde yeni Fetonyahu ve emrindeki kurbanlıkları bizlere besletmeye devam ediyor!

Dinimizi ve Vatanımızı seviyorsak akılları ipotek ettiren kurtarıcılardan Milletimizi mutlaka kurtarmalıyız!

Filistin, Kudüs-ü Şerif ve Mescid-i Aksa Harem-i Şerifimiz’in, Siyonist İsrail İşgalinden rahatsız olmayan ve ajandalarında ‘’Cihad’’ diye tek bir notu ve derdi olmayan bu sahte kurtarıcılardan kurtulmadan bizim ve Mescid-i Aksa Harem-i Şerifimizin kurtulması mümkün değildir!

Dünyanın baş belası ve baş teröristi Siyonist İsrail ve yandaşlarının ürettiklerini tüketmeye devam ettikçe “KAHROLSUN İSRAİL” sloganları ve yürüyüşleri vicdanları tatminden ve öte hiçbir etkisi olmayacaktır!

Coca Cola’sını içtikçe, McDonald’s’ından yedikçe, Vakko’sunu giydikçe, KAHROLAN BİZİZ BİZ! İSRAİL DEĞİL!

Müslüman, Müslümana musallat oldukça, zalim varken mazlumun kanını akıtmayı helal gördükçe, yasakları yasaklayanların karşısında yasakçılarla el ele oldukça, kin ve hasetinden Din ve mukaddesat düşmanlarının tuzağına ve kucağına düşüp şer planlarına yem oldukça KAHROLAN BİZİZ BİZ! İSRAİL DEĞİL!

Yüz yıllık kanayan yaraların sorumluluğunu; partisine oy devşirme adına, ondört yıllık Ak Parti iktidarında arama cehalet ve gafletinden kurtulmadıkça KAHROLAN BİZİZ BİZ! İSRAİL DEĞİL!

Ülkemizin, Mazlum Coğrafyanın ve Mukaddes Beldelerin geleceği Anadolu Gençliğinin Milli Duruş ve Dirilişindedir! 

Sadece Allah’a ve Resülüne (sav) bağımlı bir gençlik!

Vatanını ceset, İslam’ı ruh kabullenmiş; İlim, İman, İrfan, İhsan ve İnfak ahlakında, Kur’an-ı Kerim ve Sünnet-i Seniyye’ye tabi bir gençlik! 

Şeytan Siyonist İsrail’in Mescidi Aksa ve Filistin engelini aşmadan, vakit çok geçmeden ve şehirlerimiz harabeye çevrilmeden Kardeşliği, Birliği, Dirilişi ve Diriliği Şiar Edinmiş Bir Gençlik!

Dünya nöbetini aç canavarlardan teslim almak adına ticareti, ilmi ve siyaseti Yeniden Süper Güç Türkiye İçin Vasıta Yapmış Bir Gençlik!

Tügva, Anadolu Gençlik, Türgev, Ülkü Ocakları, Nizam-ı Alem gençliği, Mustazaf vs. benzeri STK’lar bünyesinde vatanına ve insanlığa hizmeti şiar edinmiş gençliğimiz aralarındaki karton duvarları yırttığında İsrail’in kendisini korumak için inşa ettiği duvarlar yıkılacak İnşallah!

Ve etnik kimlikler, mezhebi ve meşrebi ekoller üzerinden çatışmayı terk ettiğinde, o gün İsrail’in yaktığı terör ateşini cihad ateşiyle söndürdüğümüzde Mescid-i Aksa Harem-i Şerifi’mizin, Ayasofya’mızın ve tüm mazlum coğrafyanın beraber kurtulduğu gün olacaktır İnşaAllah!

Allah (c.c), hepimizi İslam’ın, Kabe-i Muazzamanın, Medine-i Münevvere’nin ve Kudüs-ü Şerif’in muhafızı kılsın!

Mescid-i Aksa için yürüyenlere, nöbete ve şehadete koşanlara selam olsun! 

Cuma Namazı sonrası başta Beyazıd Meydanı olmak üzere, şehirlerimizin önemli merkez camilerinde yapılacak Mescid-i Aksa’da yaşanan son olayları protesto mahiyetinde ki programlara katılarak, Aksa’mızın ve Filistin’in kahraman evlatlarının asla yalnız olmadığını ve bu aziz milletin zalime karşı mazlumdan yana olduğunu, mutlaka en gür seda ile haykıralım inşaAllah!

Tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun.

Selâm, sevgi ve dua ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi