Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Sadece Senin izindeyiz ve yolundayız Ya Resûlellah!

Sadece Senin izindeyiz ve yolundayız Ya Resûlellah!

Doğumuyla şereflendiğimiz Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) Efendimize bizi ümmet kılan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, ashabına, canımız ana ve babamıza, mümin kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, din ve vatan muhafızı gazi ve şehidlerimize salat ve selam olsun!

 “Hiç kuşkusuz Allah ve Melekleri, Peygambere Salat ederler. ( Allah peygamberine karşı çok merhametlidir; ona daima sevgiyle yönelir. O’nu över, O’na değer verir, işlerini bereketli kılar, ismini yüceltir ve O’nun üzerine Rahmetini indirir. Meleklerde Peygamberi çok severler, O’nun en yüce makamlara ulaşması, İslam’ın ve Müslümanların üstün gelmesi için Allah’a dua ederler. O’nun şerefini gözetmeye, şanını yüceltmeye özen gösterirler.O halde Ey inananlar! Sizin kurtuluşunuz için her şeyini feda eden bu Peygamberin izinden yürüyün, tüm gücünüzle davasına destekleyin, O’na saygılı ve edepli olun! Böylece Siz de O’na Salat edin ve O’na tüm kalbinizde esenlikler dileyerek, içtenlikle selam edin. “Çirkin iftiralarla İslam’a saldırarak Allah’ı gazaba getiren ve O’nun Peygamberini sözüyle, yazısıyla ve eylemiyle inciten münafıklara, kâfirlere ve zalimlere gelince, Allah onları dünyada da ahirette de lanete uğramış (rahmet ve affından kovmuş) ve onlar için alçaltıcı bir azap hazırlamıştır.” (Ahzab S. 56-57. Ayeti Kerime tefsirli meali)

 İlahi mesajları ışığında Sevgili Peygamberimizin dünyaya teşriflerinin 1448. yılını kutlayacağımız bu akşamın anısına 2015 yılında Medine-i Münevvere ’de kaleme aldığımız Hz. Muhammed (s.a) Efendimize mektubumuzu revize ederek ilginize arz ediyoruz.

“Sadece Senin izindeyiz ve yolundayız Ya Resûlellah!”

Allah (c.c) tarafından Âlemlere Müjde, Uyarıcı ve Rahmet Elçisi olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz! Günahkâr, aciz ümmetiniz olarak huzurunuza geldik!

Tam yüz yıldır Ümmetiniz olarak, Sizin Önderliğinizi bırakıp asrımızın Nemrut, Firavun ve Ebu Cehilleri, Mao, Lenin, Hitler, Stalin vb. Deccalların ve beşeri ideolojilerin izinden gideli, yenildik. Gönüllerimiz harap oldu. Zillete düştük. Onur ve izzetimizi kaybettik. Varlık içinde açlık ve sefalet çeken bir Ümmet olduk Ya Resûlellah!

 Haber verdiğiniz Büyük Deccal fitnesi bizim asrımızda zuhur etti! Bizlere rahmet olarak getirdiğiniz İslam Hukukunu hayatımızdan söküp çıkardılar. Cuma’mızı bile pazara çevirdiler. Sizsiz; anasız, çobansız yetim kaldık. Emperyalist-Siyonist çakal ve kurtların sofrasında onurumuz, namusumuz, canlarımız ve coğrafyamız pay edildi Ya Resûlellah!
Sahabe Öğrencilerinden namazsız, sarhoş, kumarbaz, zinacı, faizci tek bir sahabe yok iken, bugün Ümmetinden; faiz, fuhuş, esrar, eroin, alkol, sigara bağımlısı zalim rejim kurbanı zavallı nesiller türedi Ya Resûlellah!

Sabah namazı mescidin talebelerinle dolup taşarken, Ümmetinizin çoğu sabah namazında mışıl mışıl uyuyor Ya Resûlellah!

Sahabelerinizden zekâtını vermediği için helak olan sadece Salebe isimli zengin çıkmışken, şimdi Ümmetinizden zekâtını vermeyen zenginler çoğaldı Ya Resûlellah! Ölüm gelmeden uyanmamız ve tövbe etmemiz için dua eder misiniz Ya Resûlellah!

Size, himayenize ve getirdiğiniz ilahi mesajlara o kadar muhtacız ki!

Evet, tüm insanlık olarak hepimiz tebliğinize, davetinize ve uyarılarınıza ve o eşsiz ahlakınıza dünden daha çok muhtacız. Çünkü varisleriniz olan âlimlerin bir kısmı bırakınız İslam’ı yaşamayı artık Hakk’ı ve hakikati söylemez birer dilsiz oldular. Bu sebeple bizler de hak ve hakikati duyamayan, göremeyen sağırlar ve körler haline dönüştürüldük Ya Resûlellah!

Nur Mescidinizde Sizin sohbetlerinizle dirilen, gerçek hidayeti bulan, yetiştirdiğiniz talebeleriniz; salihti, sadıktı, emindi, güvenilirdi, güzel ahlaklıydı, akraba ve aile bağlarına, komşu haklarına bağlı idiler. Ama şimdi ümmetiniz birbirinin kuyusunu kazıyor! Aile, akraba ve komşu bağları koparıldı! Ve yalancı, dolandırıcı, şantajcı, montajcı ve darbeci guruplar türedi Ya Resûlellah!”

Siz; “Benim ümmetim her günahı işleyebilir ama yalan söyleyemez!” buyururken, mal makam hırsıyla kardeşlerine yalan ve iftirayı tebliğ zanneden, gözünü hırs ve haset bürümüş bir kısım yalancı ve müfteri ümmetinizin pişman olmaları ve tövbe etmeleri için dua eder misiniz Ya Resûlellah!

Veda Hutbenizi okuyup, anlayıp, yaşayanların sayısı azaldı! O evrensel İnsan Hak ve Özgürlükler Beyannamenizde, “Arab’ın Arap olmayana, Arap olmayanın Arab’a bir üstünlüğü yoktur… Tüm kan davalarını kaldırdım” buyururken, ümmetiniz, tekrar kavmiyetçiliğe, teröre ve töre vahşetine döndü! Afganistan, Irak, Lübnan, Suriye vs. ülkelerde ümmetiniz makam ve mallar uğruna ve ırkçılık ve Din istismarı adına birbirini acımasızca öldürüyor Ya Resûlellah!

Veda Hutbeniz ’de mübarek ayaklarınızın altına aldığınız yoksulluğun ve bereketsizliğin ana sebebi faizi, Ümmetiniz, devletlerinde ve hayatlarında başlarının üstüne aldılar! Camilerin avluları bile banka reklamlı oturaklarla doldu. Bankalar ve tefeciler Ümmetinizin mallarını yağmalamaya ve yuvalarını yıkmaya devam ediyor Ya Resûlellah!”

Aile ahlakınızı terk edeli cahil erkekler, kuvvetine güvenerek evlerde hanımlarına ve çocuklarına karşı kral olurken, bazı evlerde de feminist kadınlarımız erkeklerin kıblesi oldu. Kur’an-ı Kerim ve Sünnetinizin adalet ve hukuk ilkeleri yerine, Aile ölçümüzün kraliçeleri oldular. Bu yüzden ümmetinizde boşanmalar arttı. Huzursuz ailelerimiz ve hepimiz duanıza muhtacız Ya Resûlellah!

Üzüntülerimi arz ettikten sonra müjdelerimizi de iletmek istiyorum Ya Resûlellah!

Hayatlarında Kur’an-ı Kerim’i Anayasa, Sünneti Seniyyenizi Uyum Yasası ve Ehli Sünnet Âlimlerinin İctihadlarını Yönetmenlik bilen, İslam Düzeni dışında tüm rejimleri ve İzimleri reddeden, Mazlumların dertleriyle dertlenen, Ana baba ve diğer büyüklerine saygılı, gece teheccüd namazına bile kalkan, gündüzleri haftalık oruçlarını tutan, dilinden baldan tatlı zikrullahı bırakmayan, Sizi anmaya aşkla devam eden kavgadan uzak, ilimle donanmış ve sadece Allah’a Kul ve Size Ümmet olmaya söz vermiş yeni bir neslin müjdesiyle huzurunuza geldik Ya Resûlellah!

Tam yüz yıl süren bu dondurucu küfür, şirk ve zulüm karanlığından sonra yeniden uyanmaya başlayan, evinizin önüne gelen ve buraya gelmek için yanıp tutuşan milyonlarca genç ve ihtiyar Ümmetinizin Size selamlarını getirdik Ya Resûlellah!

Yüz yıldır Siyonistlerin içimizdeki uşakları hain mason ve çeteleri tarafından hayattan kovulan Ana Hayat Yasamız Kur’an-ı Kerim’in ve Sizin hayatınızı anlatan Siyer ve Ahlak derslerinin tüm okullarda okutulmaya başladığı yeni bir döneme girdik Ya Resulellah!

Karanlık gecelerin nurlu sabahının İslam Nizamının hâkimiyetiyle bir an önce doğması için duanızı ve günahlardan kurtulmamız için de şefaatinizi bizden esirgemeyiniz Ya Resûlellah!

Sizi çok seviyoruz!

Sizi çok özlüyoruz ve Sizi acilen bekliyoruz!

Çünkü Sensizlik canımıza tak etti Ya Resûlellah!

Size sonsuz Selam, Salat (saygı) olsun.

Size itirazsız bir şekilde sonsuza dek yeniden biat ediyoruz!

Ve sadece Senin İzindeyiz ve Yolundayız Ya Resûlullah!

 Günahkâr Ümmetin olarak bize, nesillerimize, bilhassa can Ana ve Babamıza ve mazlum coğrafyadaki mağdur Ümmetine şefaat eyle Ya Resûlullah!

Eşsiz Önderimiz Hz. Muhammed (s.a)Efendimizin Kutlu ve Mutlu Doğum gününü fert, toplum olarak andıkları için tüm kardeşlerimizi tebrik ediyorum.

Allah razı olsun.

Veladeti Nebeviyyemiz mübarek olsun.

Müjdecim, Kurtarıcım, Efendim, Peygamberim! Sana uymayan ölçü, hayat olsa teperim!

 Allah (c.c), Dünya ve Ahirette sadece Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize Ümmet olmayı nasib etsin.

Kutlu Doğum Bayram Haftasını Devletimiz eliyle resmi tatil eylesin. (Amin)

 Salı Akşam saat 20.30’da Akit TV ve Kanal 68 ortak Canlı Yayın programı “Milli Diriliş!”te Kutlu Doğumu anlatabilmek ve beraber anabilmek duasıyla Allah’a emanet olunuz.

Hak, adalet, ilim, iman ve terbiyeyle oluşacak ahlak ve irfan toplumuyla fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle...

Selâm, sevgi ve duayla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi