Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Siyonist İsrail’in Azrail’iyiz!

Siyonist İsrail’in Azrail’iyiz!

Kendilerini ıslah edip uyarmak için Allah’ımız tarafından gönderilen elçileri Resul Efendilerimize karşı çıkan ve yüzlercesini şehid eden İsrail (Yakub)’un oğulları; tarih boyunca kuvveti ele geçirip güçlendiklerinde zulmedip zalimleştikleri, Hakk ve Adalet yolundan saptıkları için zillet ve kölelikle ilahi cezaya çarptırıldılar!

Hz. Yusuf (a.s) Efendimizle Mısır’da asırlık ihtişama ve sayısız nimetlere kavuşturulan İsrail neslinin zevk, sefa, israf ve şımarıklıkları sebebiyle hak, adalet, merhamet, sevgi ve kardeşlik ilkelerini terk ettiler! Zulme ve haksızlığa, nimetlere nankörlüğe, aşırı israfa başlayınca da zalim Firavun eliyle yüzyıllar boyu köleleştirildiler!

Zalimlikleri sebebiyle cezalandırıldılar ve mazlum oldular! İsrailoğullarını kurtarmak için gönderilen Hz. Musa (a.s) Efendimiz eliyle Firavun’un zulmünden kurtulup Filistin topraklarına yerleştirildiler! Gökten menna ve selva (kudret helvaları, bıldırcınlar) gibi İlahi nimetlerle besletildiler! Ama İlahi Vahyin merkezlerinden Turi Sina’da Mukaddes Emir ve Yasakları İhtiva eden Levhalarla dönünceye kadar kırk günde yeniden İslam Nizamını terk edip uydurdukları ve kendi elleriyle yaptıkları altından buzağılara tapıp Yahudileştikleri için tam kırk sene Tih Çölünde sürgüne mahkûm edildiler…

•••

Afrika ve Avrupa’da yaşarlarken İspanya Yahudi soykırımından kaçarak son beş asırdır Osmanlı topraklarında hayatlarını adalet ve merhametin gölgesi altında huzur içinde devam ettirdiler!

Ama yeniden nankörleşerek Yeni Dünya Düzenine (Dümenine) en büyük engel gördükleri Osmanlı Cihan Devletini çeşitli hilelerle yıktırıp İslam Coğrafyasını kontrollerindeki Devletçiliklerle paramparça ettiler!

İlim ve Ticaretle tüm Asya ve Avrupa Devletlerinin kontrolünü ele geçirerek planladıkları 1. ve 2. Cihan Harplerinde milyonlarca insanın öldürülmesi pahasına yeniden Başkenti Kudüs-ü Şerif olan Filistin’imizi işgal ederek Siyonist İsrail Devletini kurdular!

Şimdi ise hedefleri;

Fas’tan Afganistan’a kadar 21 Müslüman Ülkeyi içine alan Yeni Dünya Düzeni dümeniyle Büyük İsrail İmparatorluğunu kurmak!

Bugün Afganistan’da, Beyrut, Irak ve Suriye gibi Orta Doğu Ülkelerinde, Ukrayna’da kan, gözyaşı feryadı figan varsa, acımasız işgal ve ihanetler varsa bütün bunların ana sebebi Büyük Şeytan Baş Terörist Siyonist İsrail’in BOP planıyla başlattığı “Yeni Dünya Devleti” hayalidir! Ama bu hayal ve sevinç kursaklarında kalacak İnşallah!

Bu planlarına en büyük engel gördüğü Osmanlı Cihan Devletini savaşlarla yıktırtamayınca içimizdeki hain dönmelere ve aldatılmış gafillere TBMM’de oylamalarla yıktırtarak yerine kurduğumuz Genç Türkiye’mize pençelerini atmak istediler! Amaçları daima İsrail’in bekçisi, destekçi ve koruyucusu bir Türkiye hayaliydi! Bu plan için çok çalıştılar!
Ama heyhat ki heyhat! Bu Siyonist şer Plan, Allah’ımızın hayır Planıyla çoktan bozuldu!

“Biz Kitapta (Levh-i Mahfuz’da -kader programında-, olacakları önceden bildiğimizden İsrailoğullarına şu hükmü verip (kararlaştırdık): “Muhakkak siz yer(yüzün)de iki defa (çok yaygın ve azgın bir fesatlıkla) bozgunculuk çıkaracaksınız ve muhakkak büyük bir kibirleniş-yükselişle böbürlenip şımaracaksınız. (Ekonomik, askeri ve siyasi gücü ele geçirecek ve bölgeye hükümran olacaksınız. Ne var ki bununla şımaracak; haksızlığa ve ahlâksızlığa başlayacaksınız.)’’ Bu çıkaracağınız fesat ve bozgunlardan ilkinin cezalandırılma zamanı gelince, güçlü kuvvetli ve acımasız kullarımızı üstünüze salacağız; öyle ki, bunlar, ülkenizi tamamen işgal edip hepinizi kılıçtan geçirecekler, hattâ evlerinizin arasında yakalayıp öldürecekleri bir Yahudi arayacaklar. Şüphesiz bu, gerçekleşmesi kaçınılmaz bir vaaddir. (Tevbekâr olduktan) sonra sizi, (Davut ve Süleyman zamanlarında) tekrar o istilâcılar üzerine galip getirdik, size mallarla ve oğullarla imdad ettik. Cemiyyetinizi de (önceki topluluğunuzdan) daha fazla yaptık. Ve şunu dedik “Eğer iyi davranırsanız bunun güzel sonucunu görürsünüz, yok eğer kötü davranırsanız bunun kötü sonucuna katlanırsınız.” Nihayet son cezalandırma zamanı geldiğinde ilkinde olduğu gibi o mescide girip yakıp yıksınlar. Şeref ve itibarınızı ayaklar altına alsınlar ve ülkeyi baştan sona talan edip yerle bir etsinler. (Böylece Siyonist saltanatınıza son versinler ve İsrail denen beşeriyet bünyesindeki kanser urunu kesip temizlesinler. Ey Beni İsrail, bu Allah’ın va’adi ve tehdididir ki, mutlaka yaşayacaksınız!)’’ (İsra S.4—7) İlahi Mesajında haber verilen büyük cezayı tadacak günler yaklaşmaktadır biiznillah!

İçinde bulunduğumuz bu 2023 yılı ve Mayıs ayı bu yıkımın ve yeniden 2. Fethin başlangıcı olacak İnşallah!

Ve Osmanlı’yı boğdurtan Siyonist İsrail, Osmanlı’nın evladı Türkiye eliyle boğulacaktır İnşallah!

Türkiye Liderliğinde birleşmekte olan İslam Alemi, İsrail’in Azrail’i olacaktır İnşallah!

Tüm Ümmet adına Filistin’imizi, Başkentimiz Kudus-ü Şerifimizi ve indirekt kıblemiz etrafı mübarek kılınan Mescid-i Aksamızı Siyonist ve Haçlılardan koruyan ve kurtaracak olan Yiğitlere Selam olsun!

İzzettin El Kassam, Hasan El Benna ve Şeyh Yasin gibi yiğitleri doğuran annelere selam olsun! Ve asırlık mücadele nöbetini devir alan Fatihlerin, Yavuzların ve Abdülhamidlerin torunları olan hepimize selam olsun!

Allahım!

İsmi Azam’ın hürmetine; ülkemizi Siyonist İsrail’in Azrail’i eyle!

Kudüs-ü Şerifimizi İsrail’e başkent değil Baş kabir eyle!

Filistinimizdeki işgalci cani katil ve dünyanın baş teröristi Siyonistleri temizlemeden ruhumuzu alma! Amiin!

Nefsimizde, ailemizde ve ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa’mızın, Osmanlıcamızın özgürlüğü, tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız ve Ramazan-ı Şerif Ayımız mübarek olsun.

Selam, sevgi ve duayla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum
Şevki YILMAZ Arşivi