Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Yine bayramı yaşayamadık!

Yine bayramı yaşayamadık!

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun..

Sağlığımızın şükrü oruçlarımızın ve mallarımızın şükrü infakların karşılığı olan Fıtr Bayramına kavuşacağız ama insan olarak yaratılmanın, akıl sahibi olmanın ve fıtratımızı İslamlaştırmanın bayramını birlikte yapacak bayramları yine özledik!

Zira; 

Gladionun tertiplediği Sivas faciasında hiçbir suçları olmayan ve tam 24 yıldır cezaevinde suçsuz yatan mahkûm ve mazlum kardeşlerimiz yine bayramsız bayrama girecekler!

Ve mustazaflar, Selam davası ve Yahudi Jak Kamchi vb. davaların kurbanları kardeşlerimiz de bayramı yine cezaevlerinde geçirecekler!

Yıllarca göremedikleri ailesi ve çocuklarıyla demir parmaklar arasından bayramsız bayramlaşacaklar!

Genç yaşlarda girdikleri cezaevinde yaşlandılar! Ailesine çocuklarına doyasıya sarılamadan ve dostlarıyla bayram sabahlarında kucaklaşamadan ömürlerini yaşlattılar!

Geçmiş 30 yılda askerimizin, polisimizin ve vatandaşlarımızın katilleri cani terör örgütü PKK’ya defalarca Pişmanlık Yasası çıkaran iktidarlar gerçek mazlum bu mahkûm kardeşlerimizi tahliye ederek ne zaman gerçek bayramlara kavuşturacak! Ne zaman!!

Hepsi bir bir cezaevinde hayatlarını bitirip kabir evine göç edince mi! Ne zaman!!!

Ülkemizin başarılı iktidarlarını silahlı darbelerle yıkıp Başbakan ve bakanları dar ağacında sallattıran yasakçı zalim zihniyetin devamı Ergenekon Terör Örgütünün idama mahkum olan hainleri bile affedilirken Sivas vb. mağdur kardeşlerimiz ne zaman bayram edecek!!!

Erzincan Başbağlar şehidlerimizin katilleri hâlâ serbest dolaşırken suçsuz mazlum kardeşlerimiz tahliye edilerek gerçek bayramlarına ne zaman kavuşacak!

AK iktidarımız mazlum ve mağdur mahkûm kardeşlerimizin çığlıklarına ne zaman imdat elini uzatacak! Ne zaman!

Hele melun FetÖ operasyonlarının Fetosal ve ulusal ellerce kasıtlı tutuklanan, işten çıkarılan ve mesleklerinden ihraç edilen mazlum mağdurları suçsuz kardeşlerimiz hürriyet bayramlarına ne zaman kavuşacak! Hakları kendilerine ne zaman iade edilecek! Ne zaman!

Ve Siyonist İsrail’in piyonu Feto’nun, 15 Temmuz silahlı işgal hareketini kan ve canlarıyla önleyen şehidlerimizin, gazilerimizin ve ülkemizin katilleri gerçek FETÖ hainlerinin cezalandırıldıkları bayrama ne zaman kavuşacağız!

“Sadece Müminler kardeştir” ilahi düsturu gereği mazlum coğrafyanın mağdurlarının bayramı tadamadıkları bir atmosferde yine gerçek bayramı yaşamayacağız!

Hele anayasamız Kur’an-ı Kerim ve uyum yasaları Sünneti Seniyyenin nefis ve nesillerimize tüm cihana hayat olacağı güne kadar bayramları asla tatmayacağız!

Fikri ve fiili işgaller altında bayram nasıl yapılır ki?

Allah (c.c), tüm Müslüman coğrafyamızı vatani, bedeni ve ruhi işgalleri kaldıracak bir fetih bayramına kavuştursun!

Bu duygularla fakirlerin az da olsa sevindirildiği oruçlarımızla Fıtr Bayramımızı tebrik ediyorum!

Tatil olması dileğiyle Cuma bayramımız mübarek olsun.

Selam ve dua ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi