3 Başkan Rize'de Bir Arada!

3 Başkan Rize'de Bir Arada!
Samsun Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Ak Parti Rize İl Başkanı Ayar ve Merkez İlçe Başkanı Türüt'ü ziyaretinde son iki seçimde Rize’de elde edilen başarıdan dolayı gurur duyduğunu ifade etti.

Bayram dolayısıyla memleketi Rize’ye gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Rize il Başkanı Hikmet Ayar’ı makamında ziyaret ederek hem 30 Mart yerel seçimlerinde hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye genelinde elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik etti ve il Başkanı Ayar’a hediye takdiminde bulundu.

Bir Rizeli olarak son iki seçimde Rize’de elde edilen başarıdan dolayı gurur duyduğunu dile getiren Taşçı, buradaki konuşmasında, “Rize son iki seçimde de üzerine düşeni yaparak birincilikleri kimseye kaptırmadı. Özellikle cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki birincilik Rizeliler olarak bizleri  çok mutlu etti. AK Parti Rize teşkilatımıza ve Rizeli hemşerilerimi elde etmiş oldukları bu başarı ve gururdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

ishak-tascidan-sadettin-turut-ve-hikmet-ayara-ziyaret.jpg

İl Başkanı Hikmet Ayar ise, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Rizeli bir hemşerimizin Samsun gibi önemli bir şehrin ilçesi olan Atakum’da belediye başkanlığı yapması bizi mutlu ediyor. 30 Mart seçimlerinde göreve gelen hemşerimiz İshak Taşçı’ya çalışmalarında başlarılar dilerim. “ dedi.

Başkan Taşçı, Hikmet Ayar'dan sonra AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt’e de hediye takdiminde bulundu. Türüt, nazik ziyaretinden dolayı Taşçı’ya teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

ishak-tasci-sadettin-turut-hikmet-ayar-bir-arada.jpg