Aileler Tarihi Not Alsın Çocuklar Eğlensin

Aileler Tarihi Not Alsın Çocuklar Eğlensin
Hafta sonunda çocuklarının eğlenceli saatler yaşamasını isteyen aileler ile pazar gününü eğlenceye dönüştürmek isteyen çocuklar işte size fırsat...

Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği tarafından organize edilen, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle RİGG Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenecek olan “Masal İçinde Masal” adlı Müzikli Çocuk Oyunu 15 Şubat Pazar günü saat 12:00, 14:00 ve 16:00’da üç seans olarak İsmail Kahraman Kültür Merkezinde sahnelenecek. 

Rize’de daha önce de çok başarılı çocuk oyunlarına imza atan Hatice Semiz’in yazıp-yönettiği “Masal İçinde Masal” içeriğinde renk kavramlarını öğreten eğitici öğeler de içeriyor.

Hatice Semiz, yaptığı açıklamada “İlimiz çocuklarının eğitimine gönül verdiğim tiyatro sanatıyla katkıda bulunmak amacıyla Yönetim Kurulu Üyesi olduğum Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği olarak hazırladığımız bu çalışma ile çocuklarımızı eğlendirirken öğretmeyi amaçladık. Oyunumuzun içeriğinde birçok masal kahramanının yollarını kesiştirerek ortaya “Masal İçinde Masal”ı çıkardık. Oyunumuzun hikayesinin içine renk kavramını koyduk ve eğlenceli bir şekilde öğrenmelerini sağlamaya çalıştık. Oyunumuza 5-11 yaş arası tüm çocuklarımızı bekliyoruz.” dedi.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde 15 Şubat 2015 Pazar günü saat 12:00, 14:00 ve 16:00’da sahnelenecek olan oyunun davetiyeleri İsmail Kahraman Kültür Merkezinden ve 546 9450395 no.lu telefondan temin edilebilir.