Ak Adaylar Karasu'da

Ak Adaylar Karasu'da
Seçim çalışmaları kapsamında Rize’nin Karasu Köyüne giden Ak Parti Heyeti yapımı devam eden köprünün üzerinde “Onlar konuşur Ak Parti yapar, İşte örneği, Yolunuz açık olsun başarılar” yazılı pankartı ile karşılandı köylülerle sohbet etti.

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve Ak Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, İl yönetim kurulu üyeleri ve Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt yaklaşık 20 hanenin ulaşımını sağlayan köprünün yapım aşamasını incelediler.

“YAPTIRANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Ak Parti heyetini görüp büyük bir kısmı tamamlanan köprünün üzerinden yürüyerek gelen mahalle sakini Emine Kulaksız adlı köy sakini, “Yapanlardan ve yaptıranlardan Allah razı olsun. Hasta kızım var, ambulansla hastaneye gitmede zorluklar yaşıyorduk. İnşallah köprü tamamlandığında evimizin kapısından hastalarımızı rahatlıkla hastaneye götüreceğiz” dedi.

ak-parti-heyeti-karasuda-3.jpg

İNSANI MERKEZE ALAN BİR HİZMET ANLAYIŞI

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve Ak Parti Milletvekili Hayati Yazıcı, Ak Parti teşkilatları olarak insanı merkeze alan bir anlayışla hizmetlerine devam ettiklerini belirtti. Yazıcı, “Burada vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştıracak güzel bir hizmet yapılıyor. İnsanlarımızın rahatça yaşayabilmeleri, ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri bizim için çok önemlidir” diye konuştu.

ak-parti-heyeti-karasuda-5.jpg

“GÖNÜLLERE KÖPRÜ KURDUK”

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, her alanda hizmetlerinin devam ettiğini vurgulayarak, “Milletimize hizmet için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu köprü gönüllere kurulan bir köprüdür. Gönüllere köprüler kurmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bir yıl önce yapımına başlanılan ve 20 hanenin ulaşımını kolaylaştıracak olan köprü Devlet Su İşleri Müdürlüğü tarafından Taşlıdere vadisi 5. Kısım islahı kapsamında yapılıyor. Köprünün bu ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

ak-parti-heyeti-karasuda-1.jpgak-parti-heyeti-karasuda-8.jpgak-parti-heyeti-karasuda-4.jpgak-parti-heyeti-karasuda-7.jpg

ak-parti-heyeti-karasuda-2.jpg