Ak Parti Meclis Adayları Hız Verdi

Ak Parti Meclis Adayları Hız Verdi
AK Parti İl Genel Meclisi Adayları, Seçim Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor.

AK Parti İl Genel Meclisi adayları; Muhammed Avcı, Melahat Taşpınar, Mehmet Kazancı, M.Aydın Bilsel ve İbrahim Türüt seçim çalışmaları kapsamında Dörtyol Köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler. Ziyaretler esnasında AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Toprak, Saadettin Türüt ve Merkez İlçe Başkanı İshak Alim’de adaylara eşlik etti.

Coşkulu bir kalabalık tarafından, konfeti ve havai fişekler eşliğinde karşılanan AK Parti İl Genel Meclis Adaylarına bir sürpriz de adaylarının resminin bulunduğu pastanın kesilmesi ile yaşatıldı.

01.20140309182159.jpg

Karşılamanın ardından, esnafı tek tek ziyaret edip vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet ederek sorunlarını dinleyen ve bu sorunların çözümü noktasında görüşlerini alan adaylar, Rize’nin çehresini değiştirecek, hizmet odaklı projeler hakkında vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundular.

03.20140309182211.jpg

Dörtyol’daki seçim çalışmaları esnasında bir değerlendirmede bulunan AK Parti Merkez İlçe Başkanı İshak Alim, 30 Mart yerel seçimlerinin sadece Rize için değil, 17 Aralık darbe girişimi ile muhalefet ve onların yandaşları tarafından yürütülen ve hiçbir kıymeti har biyesi olmayan politikalara bir ders verme adına Türkiye içinde çok önemli olduğunu ifade ederek; “Rize ve Rizelinin hizmetin en iyisine laiktir. Bu hizmetleri gerçekleştirebilecek kadrolar da sadece AK Parti’nin bünyesinde bulunmaktadır” şeklinde konuştu.

sda.20140309182310.jpg