Akgül 9 Bin Ev Ziyaret Etti

Akgül 9 Bin Ev Ziyaret Etti
Çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm.Dr Zelkif AKGÜL, akşam ev ziyaretlerinde bir rekora doğru ilerliyor

6 Aydır seçim çalışmalarını sürdüren Rize MHP Belediye Başkan adayı Dr. Zelkif Akgül seçim çalışmalarında belirlediği strateji ile gündüz saatlerinde esnaf, Mahalle, Kahve, STK ve çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ederek destek isterken akşam saatlerinde ise ev ev gezerek vatandaşlara kendisini ve projelerini anlatıyor.

9000 evi aşan ev ziyaretlerine devam eden Dr AKGÜL'e ilgi ve destek her geçen gün artıyor. 6 aydır aralıksız çalışan Dr.AKGÜL ve ekibi akşam daha önce başka apartmanda otururken 1 ya önce ziyaret ettiği aileyi bu akşam yeni evlerinde de ziyaret etti.Bazen bazı aileleri tesadüfen 2. defa misafirlikte bile yakalayarak güzel rastlantılar yaşıyor.
 
Bazı evlerden yüksek sesle destek alırken, komşusunun AKP li olduğunu söyleyen evlerden ise desteği eğilerek kulağına söylüyorlar ki komşusu duymasın diye. Evlerde çok iyi ve destek sözleri ile karşılaşan Dr AKGÜL;'Bizim gerçek gücümüz evlerde.Ev çalışmaları çok iyi gidiyor.Çok yüksek oylarda alabiliriz.Seçimi almaya yetecek oyları komşuları olarak bana verecklerini düşünüyorum.Fakat ondan çok daha fazla oy da alabiliriz .Bu tevazu ve ilgi sandığa dökülerse bu sefer RİZE DE YAŞAYAN KAZANACAK.Çalışmalar hiç ara vermeden ve yorulmadan gidiyor.30 Mart akşamı hemşehrilerimiz ile Rize belediye otoparkında beraber kutlama horonu oynayacağız.Biz buna inanıyoruz.Çalışmamız yoğun,projelerimiz güzel ve inancımız tam.Hayırlısı ile kazanç en çok çalışanın olacak ve Rize kazanacak.'dedi.