Ameliyat Önlüğüyle Hastaneden Firar Etti
Yayınlanma:
Kırıkkale'de tedavi için getirildiği hastaneden ameliyat önlüğüyle firar eden hükümlünün kaçış anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Kırıkkale'de tedavi için getirildiği hastaneden ameliyat önlüğüyle firar eden hükümlünün kaçış anı güvenlik kamerasına yansıdı. Yaklaşık bir haftadır aranan hükümlü, polis ekiplerince yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Ö.F.B. isimli hükümlü, Delice Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan tedavi için Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi. Zanlı, gece saatlerinde ameliyat önlüğüyle hastaneden firar etti. Zanlının kaçış anı güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi. Firari hükümlünün yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı. Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanan hükümlü cezaevine gönderildi.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel