Andaç Gürkan Kocabıyık: "Birçok pozisyon bulduk ama gol yapamadık"

Andaç Gürkan Kocabıyık: "Birçok pozisyon bulduk ama gol yapamadık"
Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Andaç Gürkan Kocabıyık, Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada, mücadelelerinin neticelerini alamadıklarını söyleyerek, "Pozisyon vermeden birçok pozisyon bulduk ama gol yapamadık" dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında Tuzlaspor konuk ettiği Çaykur Rizespor’a 1-0 mağlup oldu. Maçtan sonra basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Andaç Gürkan Kocabıyık ise bazı maçların çok can yaktığını ve bu maçın da onlardan biri olduğunu belirterek, "68. dakikaya kadar neredeyse hiç pozisyon vermediğimiz bir maçtı. Mata ve Adeneyi ile bulduğumuz çok net 5-6 pozisyon vardı ama olmadı. Üzgünüz, oyuncularımızın emeğine, gol kaçırdığımıza üzülüyoruz. Çünkü çok istediler, çok iyi mücadele ettiler. Gol atamadığınız zaman futbolda bunların hiçbir önemi kalmıyor. Umarım bir sonraki maçta telafi edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kocabıyık, Tuzlaspor'da sürekli teknik sorumlu değiştirilmesiyle ilgili bir soruya karşılık da "Bu soruların muhatabı teknik adam olarak bizler değiliz, kulüp yönetimi ve başkanlar. Futbolda bunlar olabiliyor." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.